IMALA SAM SASTANAK NA SLEPO IZ PAKLA: Čim smo seli počeo je da vređa konobaricu, a onda je otišao do toaleta... U tom trenutku stigla mi je ova GROZNA PORUKA!
Foto: Printscreen/Twitter

ISPOVEST

IMALA SAM SASTANAK NA SLEPO IZ PAKLA: Čim smo seli počeo je da vređa konobaricu, a onda je otišao do toaleta... U tom trenutku stigla mi je ova GROZNA PORUKA!

Žena -

Amerikanka Rajan Miler podelila je svoje iskustvo sa, kako ga je nazvala, sastanka iz pakla. Svog potencijalnog izabranika Brendona upoznala je preko aplikacije za sastanke i dogovorili su se da će se naći uživo u jednoj pivnici.

"Bio je bezobrazan prema konobarici, jer nije dovoljno brzo došla do našeg stola nakon što je on popio prvo pivo. Bacio je cenovnik na pod demonstrativno poput deteta i obraćao joj se odvratno sarkastičnim i ponižavajućim tonom", objasnila je Miler.

"Nakon tri piva i nareska za večeru pitao me hoće li mi smetati ako ode do toaleta. I kada je otišao, više se nije vratio", prepričala je devojka, koja je odmah potom dobila poruku:

"Hvala na večeri. Definitivno nisi dobrodošla, kalifornijska debeljuco."

"Najgore je to što je moj deo iznosio svega 600 dinara. Najžalosnije od svega je to što je on otac i ima ćerku. Kopajući malo dublje, našla sam na njegovom Instagramu mnogo rasističkih objava i podrugljivih komentara na račun ljudi koje je smatrao debelima", napisala je devojka pa nastavila:

"Poenta priče? Devojke, najprije dobro istražite s kim se nalazite! Sve smo mi divne žene koje zaslužuju da budu voljene."

Kurir.rs/The Sun, Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track