ZA MIRAN I PRIJATAN SAN DETETA: Noćna LED sijalica za sobu novorođene BEBE!
Foto: Promo

ZA MIRAN I PRIJATAN SAN DETETA: Noćna LED sijalica za sobu novorođene BEBE!

Žena -

Novopečene mame i tate, ova noćna LED sijalica će vam super koristiti umesto lampe kako biste osvetlili sobu u kojoj spava vaše mezimče samo onoliko koliko je neophodno – pogledajte OVDE koliko je praktična!

Ova noćna LED svetiljka liči na prekidač. Ali, zapravo, za razliku od njega, ona cela sama sija. Ona se lepi na zid i ona će tokom noći osvetliti prostoriju u kojoj spava vaša beba, ali samo onoliko koliko je neophodno njoj i vama da se snađete. Neće joj smetati da spava ili je uznemiravati. Može da se postavi u orman, u podrum u kom nema svetla, u garažu ili u bilo koji drugi ugao vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Iskoristite POPUST i kupite je danas OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po super ceni od samo 590 rsd!

foto: Promo

U ovoj svetiljci se nalaze čak 24 lampice. Radi na 3xAAA baterije (koje NISU uključene u pakovanje) i svojim izgledom se uklapa u različite prostore.

Ne propustite priliku da kupite ovaj praktični LED prekidač po HIT CENI! Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track