POVEĆAVA ENERGIJU, SMANJUJE STRES I POBOLJŠAVA FUNKCIJU ENDOKRINOG SISTEMA: Koren ove biljke ima magično dejstvo na ceo organizam!
Foto: Profimedia

Izvor zdravlja

POVEĆAVA ENERGIJU, SMANJUJE STRES I POBOLJŠAVA FUNKCIJU ENDOKRINOG SISTEMA: Koren ove biljke ima magično dejstvo na ceo organizam!

Žena -

Sa peruanskih planinskih vrhova, uz surove vremenske uslove, sa neverovatnom nutritivnom snagom, rađa se maka. Biljka, naučno poznata kao Lipidium Meyenii Walp razvija se na nadmorskoj visini od 4.000 metara, u mestima gde je prosečna temperatura oko 4 stepena. Poznata i kao peruanski ženšen, zbog svojih neverovatnih hranljivih vrednosti, maka ima dugu istoriju neverovatne hranljivosti i koristi za ljudsko zdravlje.

Šta je u sastavu make što sadrži magiju savršene homestaze? Maka je fantastičan, bogat, hranljiv, prirodno uravnotežen eliksir savršene hormonske ravnoteže. I, sve to zahvaljujući bogatom sastavu: Aminokiseline: alanin, arginin, asparaginska kiselina, glutaminska kiselina, glicin, histidin, OH-prolin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, prolin, sarkozin, serin, treonin, tirozin i valin. Minerali: kalcijum, bakar, gvožđe, magnezijum, fosfor, kalijum, bor, selen, mangan, natrijum i cink. Steroli: brasikasterol, erogosterol, ergostadienol, kampesterol, sitosterol i stigmasterol.

19 masnih kiselina: behanska, neuronska, lignocerinska, tridekanska, 7tridekanska, pentadekanska, 7pentadekanska, heptadekanska, 9heptadekanska, nonadekanska, 11nonadekanska. Vitamini A, B1, B2, B3, B12, C, D i E.

foto: Promo

Maka ima moć da uspostavi homeostazu u organizmu, to je balans, ravnoteža, jednakost normalnog toka metabolizma u telu. Maka je snažan antioksidans koji se bori protiv starenje i omogućava zaštitu ćelija. Poznat je i kao važan način za obezbećenje hranljivih sastojaka za obnovu gustine kostiju kod ljudi sa osteoporozom. Maka je hranljiva materija koja je korisna i za muškarce i za žene.

Za žene, maka može da: poboljša libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, pomaže u prevazilaženju depresije i hroničnog umora, poboljšava imuni sistem, pomaže u borbi protiv simtoma menopauze, smanjuje anksioznost, poboljšava hormonski balans, poboljšava koncentraciju.

Za muškarce, maka može da: pomogne u oporavku, balansira njihovo zdravlje, poveća libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća broj spermatozoida, mobilnost i formiranje, poboljša imuni sistem, poveća nivo testosterona, pomogne kod erektilne disfunkcije, pomogne u izgradnji mišićne mase.

Pakovanje od 50 maka kapsula možete poručiti OVDE po ceni od 1000 rsd (dostava je besplatna), ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Još sjajnih preparata, po pritupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

(Promo, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track