STIVEN JE IMAO 186 KG I IZGUBIO JE ŽELJU ZA SEKSOM: Žena ga je napustila, a onda je odlučio da jede samo u ovo vreme, za 2 godine smršao 100 KG i sad je FRAJERČINA (VIDEO)
Foto: Printscreen

UPORNOST SE ISPLATI

STIVEN JE IMAO 186 KG I IZGUBIO JE ŽELJU ZA SEKSOM: Žena ga je napustila, a onda je odlučio da jede samo u ovo vreme, za 2 godine smršao 100 KG i sad je FRAJERČINA (VIDEO)

Žena -

Stiven Ringo (38) pre dve godine imao je 186 kilograma, pao je u depresiju, a pošto je izgubio želju za seksom, napustila ga je i žena.

Zbog gojaznosti disao je isprekidano, a oblačenje čarapa i cipela bila je za njega noćna mora. Posle razvoda, Ringo je odlučio da ode na dijetu i za dve godine smršao je 100 kilograma. Ringo je vodio zdrav život kao mladić. U školi je podizao tegove, ali kada je počeo da radi, zamenio je teretanu za obroke brze hrane. Dugo godina je jeo samo pljeskavice, pomfrit i picu, a pio je nenormalno mnogo gazirane sokove.

foto: Printscreen

"Obično bih odlazio u restorane brze hrane, gde bih jeo velike obroke i to sve duplo, čak bih pojeo posle i 20 komada pohovane piletine. Pošto se najedem, osećao sam se odvratno. Mrzeo sam sebe", rekao je Stiven.

Povremeno je izgubio želju za seksom zbog čega ga je i žena napustila.

Posle razvoda odlučio je da promeni svoje navike u ishrani. Počeo je da jede samo između 17 i 21 sat. Umesto brze hrane jeo je kuvano meso, piletinu i ćuretinu, zeleniš i jabuke. Krenuo je i u teretanu. Čak je za večeru znao da uzme kokice i čašu sladoleda. Zahvaljujući toj ishrani skinuo je 100 kilograma. Njegov život se, pošto je smršao, potpuno promenio. Više nije u depresiji, a kako izgleda danas, njegovo bivšoj ženi siguno nije lako kad ga sretne.

Kurir.rs/Miror/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track