MAJKE OTKRILE UŽASNE TAJNE POROĐAJA KOJE VAM NIKO NEĆE REĆI: Ovako su se osećale posle carskog reza, a tek kakav HAOS nastaje kada su htele u WC!
Foto: Profimedia

ŠOK

MAJKE OTKRILE UŽASNE TAJNE POROĐAJA KOJE VAM NIKO NEĆE REĆI: Ovako su se osećale posle carskog reza, a tek kakav HAOS nastaje kada su htele u WC!

Žena -

Današnje žene u trudnoći mnogo čitaju i pripremaju se do najsitnijih detalja kako bi im porođaj protekao što bezbolnije. Priprema jeste ključna, ali dolazak bebe na svet skoro uvek je nepredvidiv.

Jedna korisnica portala postavila je pitanje: "Žene koje ste rodile, šta vam niko nije rekao o porođaju, a volele biste da ste znate?" Prikupili smo najšokantnije odgovore.

foto: Profimedia

Eksplozija krvi na Noć veštica

"Kad vam pukne vodenjak i ako voda sporo otiče, biće tekčnosti po kući, u automobilu, u čekaonici, u sobi, u hodniku, u kupaonici… U kombinaciji s gubljenjem krvi i nekontrolisanim mokrenjem, to je gotovo kao na vodenom toboganu ako se okliznete."

Jedna je ispričala kako je nakon što je pukao vodenjak bilo krvi svuda jer joj se odvojila posteljica i to je bilo na Noć veštica.

"Bilo je krvi u krevetu, po celom kupatilu, odeći, peškirima… Kuća mi je izgledala kao mesto teškog zločina. Kada sam prestala da paničim, obožavateljka horora u meni videla je ironiju u celoj situaciji."

Horor nakon carskog reza

Progovorile su i majke koje su rodile carskim rezom.

"Sestra mi je to opisala rečima da ću osećati kao da mi neko pere sudove u stomaku i to je najgori način na koji to možete predočiti trudnici koja čeka porođaj", napisala je jedna, dok je druga dodala: "Prvi put kad me sestra naterala da ustanem nakon carskog reza, plakala sam i preklinjala da mi to ne radi. Zaklela bih se da će mi creva ispasti kroz ranu od carskog kako sam se osećala."

foto: Profimedia

Traumatičan odlazak u WC

"Sećam se da me doktorka uzbuđeno pitala želim li da vidim posteljicu nakon što sam se porodila. Budući da se bavim naukom, pristala sam. Ona ju je držala za mene. S.anje je bilo ogromno i čudno", rekla je jedna žena, a drugoj je bilo još stresnije: "Rodila sam svog drugog sina bez anestezije, ali najbolniji deo je bio kada je doktor nakon porođaja doslovno gurnuo ruku u moju matericu i uklonio zaostale delove posteljice."

I za kraj jedna duhovita priča mame koja je progovorila o odlasku na WC posle porođaja.

"Moja majka je mislila da ništa ne jedem jer želim što brže da izgubim kilograme koje sam dobila u trudnoći. Oko pet dana nakon porođaja rekla je da sam sva mršava i da će biti vremena za skidanje kila te da moram jesti kako bih bila zdrava mama. Pogledala sam je zbunjeno i rekla: "Ti misliš da ja ne jedem jer želim da smršam? Samo me užasno strah da kakim". Kakila sam sedmi dan i nije bilo tako strašno", zaključila je.

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track