MUŠKARAC TRAŽI POMOĆ NA INTERNETU: Žena mu je trudna, a ima BIZARAN zahtev! Kada mu je ovo predložila, ostao je ZATEČEN!
Foto: Profimedia

ČUDNO

MUŠKARAC TRAŽI POMOĆ NA INTERNETU: Žena mu je trudna, a ima BIZARAN zahtev! Kada mu je ovo predložila, ostao je ZATEČEN!

Žena -

Trudnice pod uticajem hormona imaju stvarno bizarne zahteve, ali jedna je zaista preterala. Njen suprug je savet potražio na društvenim mrežama jer se ozbiljno uplašio da je izgubila razum.

Naime, kada je žena saznala da čeka njihovo prvo dete, predložila je dečku da se deblja paralelno s njom sve do porođaja. Budući da mu se to čini kao vrlo loša ideja, a ne želi da je povredi, obratio se za pomoć.

"Prošle nedelje je moja žena saznala da je trudna. Oboje smo zavisnici od teretane, mnogo trčimo i dižemo tegove. Ona sada traži od mene da se ugojim iz solidarnosti kako bi njoj bilo lakše. Ne želim da izgubim svoje telo i nisam baš siguran u vezi s ovim. Ima li ko savet?", zavapio je mladić i nadao se da će mu drugi pomoći.

foto: Profimedia

Dečku su mnogi predložili da svojoj partnerki pruži podršku na drugačiji način.

"Ona je nesigurna u svoj izgled. Posveti joj se, daj komplimente njenim novim oblinama, napravi nešto čime ćeš joj pokazati da je voliš bez obzira na izgled", savetovao je jedan muškarac, a drugi se nadovezao:

"Pripremaj zdrave obroke za oboje i lagano vežbaj s njom kako se ne bi osećala napušteno."

Neki su istakli kako trudnoća sama po sebi ne mora uzrokovati nezdravo debljanje i preporučili mu da pomogne devojci u održavanju zdravog životnog stila dok beba ne dođe.

"Trudničko dobijanje na težini nije debljanje. To je kombinacija bebine kilaže te izgradnje čitavog sistema u telu za sve što detetu treba da bi se zdravo razvijalo", objasnila je jedna korisnica društvenih mreža.

Šta vi mislite?

foto: Profimedia

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track