MUŠKARCIMA SAM TERAPEUT U TANGAMA: Erotska plesačica basnoslovno zarađuje, a zbog OVOG seksi poteza je najuspešnija u poslu!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

MUŠKARCIMA SAM TERAPEUT U TANGAMA: Erotska plesačica basnoslovno zarađuje, a zbog OVOG seksi poteza je najuspešnija u poslu!

Žena -

Rubi je erotična plesačica u krilu i striptizeta koja je u poslu četiri godine, obožava to što radi i zarađuje basnoslovne sume svaku veče. Sada je bez dlake na jeziku otkrila o kojoj se svoti tačno radi, ali i jedan potez koji muškarce izluđuje.

"Za većinu frajera, ti si doslovno njihov terapeut u tangama. Pričaju ti što im se događa u životu i kod kuće", rekla je u razgovoru. Rubi, koja živi u SAD, objasnila je kako plesačice tehnički ne zapošljava klub, već im samo iznajmljuje pozornicu na određeno vreme. One na kraju plaćaju najamninu koja se kreće između 10 i 450 funti (11 do 500 evra), u zavisnosti od lokacije.

Takođe nije loše platiti i didžeja da pušta dobre pesme, ali sve ostalo što zarade u toj večeri ostaje plesačicama u džepu.

"Ja zarađujem više od drugih djevojaka, ne zato što sam bolja od njih. Punačka sam i zaobljena, dok su one vitke i isklesanih tela. Po noći zaradim između 300 i 380 funti, a većina je od plesa u krilu", otkrila je plesačica.

Kada je neko pozove, Rubi izvede jedan pokret, koji je sama izmislila i za koji kaže da prolazi jako dobro kod muškaraca.

"Uvijek se izujem jer je ubitačno osam sati hodati u vrtoglavim potpeticama. Raširim njegove noge na stolici, napravim stoj na rukama i ubacim mu se u krilo", ispričala je.

foto: Shutterstock

Kurir.rs/Cosmopolitan, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track