VIDELA SAM KOLIKO JE SVEKAR TUŽAN, PA SAM MU PRUŽILA UTEHU: Imali smo SEKS, odeća je letela na sve strane, a najgore je USLEDILO kasnije...
Foto: Profimedia

ISPOVEST

VIDELA SAM KOLIKO JE SVEKAR TUŽAN, PA SAM MU PRUŽILA UTEHU: Imali smo SEKS, odeća je letela na sve strane, a najgore je USLEDILO kasnije...

Žena -

Nažalost, bračna nevera danas nije retkost, ali mora se priznati da se obično ne događa s bliskim članom porodice. Jedna žena je priznala da je imala seks sa suprugovim ocem.

Ona je ispričala da je imala otužan seks sa svekrom, ali i da je sve počelo na najneviniji način. Žena, koja nije želela da otkrije svoje ime, objasnila je da je srećno udata pet godina i da ima ćerku.

foto: Profimedia

Naglasila je kako se ne ponosi onim što je učinila i da bi njen brak bio gotov kada bi suprug saznao. Bili su tipična srećna porodica dok ih nije zadesila tragedija pre nekoliko meseci. Suprugova mama je preminula od raka sa samo 52 godine. Svekar se doselio kod njih kako ne bi bio usamljen i kako bi se lakše nosio s gubitkom. Plan je bio da će biti kod njih mesec dana. Njeni svekar i svekrva uvek su bili divni prema njoj i želela je da pomogne koliko može u tom teškom trenutku.

Kada je suprug otišao na službeni put, svekar je, kaže, uskočio oko čuvanja svoje unuke. Jedne noći su ostali budni duže nego inače,pili su alkohol i gledali stare fotografije.

foto: Profimedia

"Znam da to nije izgovor, ali viski je učinio svoje i ja sam se opustila. On je bio tužan i kada sam ga zagrlila da ga utešim, stvari su postale intimne. Pre nego što sam se uopšte snašla, njegove usne su bile na mojima, a odeća je letela po kući. Imali smo seksi na kuhinjskom stolu, gde svako jutro doručkujem sa suprugom i ćerkom", kazala je žena.

Dodala je kako je sve bilo brzo gotovo i nakon toga su se povukli u svoje sobe. Ujutro su se složili kako je to bila greška koja se više neće ponoviti, a svekar joj je zahvalio što mu je pružila utehu u teškim trenutcima. Kada se njen suprug vratio s puta, ponašali su se uobičajeno. Međutim, od tada se svekar ne ustručava da je zgrabi za ruku ili zadnjicu dok niko ne gleda. Ona mu uputi preteći pogled, ali se boji da progovori za slučaj da bi se svekar izlajao pred svojim sinom. On sada živi s njima već tri meseca i ne pokazuje nameru da se vrati kući.

Kurir.rs/Kidspot, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track