DEVICA (33) NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI: Panično se bojim SEKSA, ali želim da izgubim nevinost! Pomozi mi da se opustim!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

DEVICA (33) NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI: Panično se bojim SEKSA, ali želim da izgubim nevinost! Pomozi mi da se opustim!

Žena -

Na fakultetu devojka je imala nekoliko "zabavnih noći" s muškarcima, ali se držala svog pravila i nikada nije imala seks.

Novozelanđanka je zatražila je pomoć psihologa nakon što je shvatila da se previše boji intimnih odnosa. Anonimna devojka (33) objasnila je kako je još kao tinejdžerka zazirala od seksa s muškarcima.

"Devica sam i mislim da se bojim seksualnih odnosa. Još sam kao klinka, poput mnogih drugih, maštala o braku i deci. Bila sam dobra devojka koja je odlučila da se čuva se za brak. Nisam sigurna zašto, ali ne mislim da je imalo veze s religijom", započela je žena svoju ispovest.

foto: Profimedia

Devojka je istakla da se uvek zaustavljala na maženju i ljubljenju. Sada, kada je ozbiljno zakoračila u tridesete, želi da razbije tu psihološku barijeru i konačno izgubi nevinost.

Priznala je kako nikad nije bila u ozbiljnoj vezi, u poslednjih 9 godina imala je vezu sa trojicom i imala priliku za seks, ali je svaki put odbila. Nedostatak iskustva i reakcija partnera jedni su od razloga koji je sprečavaju da se opusti u krevetu. Zatražila je savet psihologa Robin Salizburi.

Robin joj je rekla kako ne treba da je bude sramota što je toliko čekala i da jednu rečenicu treba da izgovori na svom sledećem sastanku: "Da, volela bih da izađem sa tobom, ali moram da priznam da me strah jer nemam iskustva u tim stvarima." Ako naleti na negativnu reakciju druge strane, savetovala joj je da se ubuduće kloni takvih tipova muškaraca.

Kurir.rs/Stuff, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track