RODITELJI SU OSTALI SLEPI NA MOJ VELIKI PROBLEM: Bukvalno sam rođena DEBELA, trpela sam teror, a po cenu da me mrze neću uraditi OVO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

RODITELJI SU OSTALI SLEPI NA MOJ VELIKI PROBLEM: Bukvalno sam rođena DEBELA, trpela sam teror, a po cenu da me mrze neću uraditi OVO!

Žena -

Žena je priznala da je još kao mlada imala problem sa viškom kilograma, pa je za to okrivila svoje roditelje.

Ona je želela da ostane anonimna, pa je sa svima podelila ispovest o tome kako se osećala kroz svoje detinjstvo.

"Rođena sam debela. Bukvalno sam već na rođenju imala višak kilograma u odnosu na prosečnu težinu a moje gojenje se nastavilo kroz detinjstvo. Roditeljima jako zameram što su u tom periodu ostali slepi na moj itekako ozbiljan i vidljiv zdravstveni problem. Da su priznali to tada sebi, razgovarali sa mnom, potrudili se da mi još u detinjstvu usade zdrave navike u ishrani, da me nauče umerenosti u jelu, da su me samo upisali na neki sport možda bih tada bila tužna, jer nisam mogla da pojedem neku čokoladu , ali sigurno da to ne bi ostavilo posledice na mene kao psihičko nasilje i teror koji sam trpela u toku školovanja jer sam bila debela", rekla je devojka i nastavila:

"Sigurno bi me poštedeli i toga da na svojoj koži osetim koliko je danas biti debeo društveno neprihvatljivo, pogotvo kad si žensko, koliko je teže naći partnera, prijatelje, odeću... U fazi sam mršavljenja sada, svesna sam da će moja deca imati predispozicije da budu gojazni, verujte, po cenu da me zbog toga mrze neću dozvoliti da se to desi. Imaće lep život kakav ja nisam."

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja