DEVOJKA JE SPAVALA U DRUGOJ SOBI DOK SAM IMAO SEKS SA NJENOM MAJKOM: Izgledaju kao sestre, ima 42 godine, a zbog jedne stvari sam se NAVUKAO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

DEVOJKA JE SPAVALA U DRUGOJ SOBI DOK SAM IMAO SEKS SA NJENOM MAJKOM: Izgledaju kao sestre, ima 42 godine, a zbog jedne stvari sam se NAVUKAO!

Žena -

Mladića je zavela nesuđena tašta na proslavi svog rođendana i on nije mogao da odoli iskušenju, već je sa njom imao strastveni seks dok je devojka spavala.

"Već mesec dana imam seks s majkom svoje devojke. Znam da ne bih smeo, ali previše mi se sviđa da bih odustao. Moja devojka je predivna, slatka i plava i zajedno smo šest meseci. Njena mama je razvedena i već je nekoliko meseci u Škotskoj, gde pomaže svojoj starijoj ćerki oko bebe, tako da sam je upoznao tek nedavno za njen rođendan. Devojka joj je priredila iznenađenje kod kuće. Bilo je to fantastično popodne i svi su se složili da je bila jedna od boljih zabava ikad", počeo je mladić.

foto: Profimedia

"Njena mama je izgledala zanosno u majici sa spuštenim ramenima i kratkoj suknji. Moja devojka ima 22, a mama 42, ali izgledaju kao sestre. Meni su 24 godine. Žena je sve vreme flertovala sa mnom i govorila svima kako je njena ćerka srećnica što ima takvog frajera za dečka. Kad god bih joj uhvatio pogled, gledala je u mene i smeškala mi se, pa mi je poslala poljubac. Moja devojka ima svoj stan, ali tada smo prespavali kod njene mame. Kada je moja devojka otišla u krevet, njena majka i ja smo ostali da razgovaramo s njenom tetkom, koja je potom otišla, a nas dvoje smo ostali sami. Frapirao sam se kad je ona odjednom došla do mene i sela mi u krilo, pa je počela da se igra s mojom kosom. Bila je toliko seksi. Napalio sam se i počeli smo da se ljubimo, a posle smo imali i seks. Kakva je to noć bila! Sada mi ona šalje poruke svaki dan i nalazimo se kad god moja devojka radi kasne smene", rekao je on.

"Nijedno od nas ne želi da povredi devojku, ali mi samo želimo da nastavimo da imamo seks. Ona kaže da sam najbolji ljubavnik kog je imala, a ja moram priznati da me ona jako pali i volim da osetim njenu prisutnost.

foto: Profimedia

Stručnjak je odogovorio na njegovu ispovest:

Samo je pitanje vremena kada će tvoja devojka saznati i to će je uništiti. Dvoje ljudi u koje bi trebalo da ima najviše povjerenja prave od nje budalu. Njena mama je tek postala baka i možda joj samo treba vremena da se privikne na tu novu ulogu, a dotad želi da se podseti da još izgleda mlado i poželjno. Male su šanse da vas dvoje imate budućnost, bez obzira na to koliko vam je seks dobar. Pokaži malo zrelosti i okončaj to pre no što se dogodi katastrofa.

Kurir.rs/The Sun, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track