VELIKO SNIŽENJE : TOP 3 proizvoda za čist i uredan nameštaj po AKCIJSKIM cenama!
Foto: Promo

VELIKO SNIŽENJE : TOP 3 proizvoda za čist i uredan nameštaj po AKCIJSKIM cenama!

Žena -

Ove 3 stvarčice su uvek dobrodošle ako želite da svoj nameštaj spasite fleka i dlaka:

Sjajna stvar za dvosed bez fleka od hrane i pića i bez psećih/mačijih dlaka je COUCH COAT prekrivač! Izrađen je od takvog materijala da ne propušta fleke, pere se u mašini, brzo se suši. Ima dva lica – braon i mlečno belo. Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po HIT CENI od SAMO 1.990 dinara!

foto: Promo

Postoji isti takav prekrivač i za fotelju. Zahvaljujući njemu ćete sačuvati svoju fotelju od prljanja, grebanja, cepanja. I on se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po ceni od SAMO 1.490 dinara!

foto: Promo

A rešenje za „dlakav“ nameštaj je definitivno FUR WIZARD! Kako se čisti njim? Prevučete preko željene površine u pravcu strelice na Fur Wizardu, ubacite ga u postoje kada se nakupi dlaka, izvučete ga i ponovo je čist i spreman za korišćenje! Rok upotrebe? NEOGRANIČEN! PLUS što njim možete da čistite i odeću (naročito kapute)! I on je na AKCIJI – poručite ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 odmah po ceni od 990 rsd!

foto: Promo

Nemojte da propustite ovu sjajnu ponudu! Poručite Couch Coat za kauč/dvosed i fotelju i Fur Wizard po jedinstvenim cenama – poručite online ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track