OTKRIVAMO VAM: Kako da uživate u omiljenim poslasticama i slatkišima, a da se ne ugojite!
Foto: Profimedia

Inovativno rešenje

OTKRIVAMO VAM: Kako da uživate u omiljenim poslasticama i slatkišima, a da se ne ugojite!

Žena -

Ukoliko ste jedna od onih osoba koje vole da pojedu picu, tortu, sladoled i druge slatkiše, a ujedno volite i da izgledate fit, imamo sjajnu vest za vas! Otkrivena je tajna zahvaljujući kojoj ćete moći da uživate u vašim omiljenim poslasticama, bez osećaja griže savesti i straha od dobitka viška kilograma.

Nova inovativna formula koja blokira ugljene hidrate i skrob je Phaseo! Belinea Phaseo je formula koja ograničava uticaj ugljenih hidrata i skroba kroz moćnu kombinaciju ekstrakta belog pasulja (Phaseolus vulgaris) i ekstrakta cimeta (Cinnamomun Cassia) i čini da se blokiraju ugljeni hidrati, blokira apsorpciju skroba kod varenja, smanjuje glikemijski indeks, pomaže u smanjenju težine, poboljšava varenje hrane i pomaže u regulisanju dijabetesa tipa 2.

Ekstrakt belog zrna (Phaseolus vulgaris) sadrži sastojak Phaseolamin, blokator ugljenih hidrata. Phaseolamin usporava apsorpciju i varenje ugljenih hidrata sprečavajući metaboličke efekte alfa-amilaze.

Alpha-amilaza je enzim koji se oslobađa iz žlezda slezine i pankreasa. Takođe razbija kompleksne ugljene hidrate u oligosaharide. Oligosaharidi dalje razlažu monosaharide i onda se onda koriste za energiju i skladište u jetri u obliku glikogena, koji je zatim sačuvan u adipocitima kao triglicerida, koji su štetni po zdravlje.

Sprečavajući dejstvo alfa-amilaze, Phaseolamine pomaže ugljenim hidratima koji se unose u organizam da prođu kroz digestivni trakt neobrađeni ili delimično obrađeni. Ovo smanjuje varenje ugljenih hidrata i smanjuje unos kalorija hrane koja je bogata skrobom i ugljenim hidratima, što pomaže u smanjenju težine.

foto: Promo

Belinea Phaseo je blokator ugljenih hidrata koji pomaže u blokiranju digestije i apsorpciju skroba. Ovaj proces takođe smanjuje kaloričnu vrednost hrane skroba, a takođe smanjuje glikemijski indeks i odgovor tela na glukozu.

Ekstrakt cimeta (Cinnamomun Kassia) u Belinea Phaseo će biti vaš drugi saveznik u borbi za smanjenje težine i želju za hranom bogate ugljenim hidratima, jer će smanjiti apetit i poboljšati varenje tako što stimuliše metabolizam. Takođe cimet pomaže u smanjenju depozita masti želudca kao jednog od najkritičnijih mesta za smanjenje telesne težine.

Ekstrakt cimeta takođe deluje pozitivno kod dijabetičara, pomaže u smanjenju lošeg holesterola i kontroli rada insulina.

Belina Phaseo kapsule možete poručiti OVDE, po ceni od samo 870 rsd za 30 kapsula + 1 kutiju gratis, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track