ISKUSNA SPONZORUŠA (26) OTKRILA TAJNE SVOG POSLA: Primala je raskošne poklone, išla na egzotična putovanja, a evo šta je RADILA ZAUZVRAT! Svoje muškarce upoznaje OVDE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ISPOVEST

ISKUSNA SPONZORUŠA (26) OTKRILA TAJNE SVOG POSLA: Primala je raskošne poklone, išla na egzotična putovanja, a evo šta je RADILA ZAUZVRAT! Svoje muškarce upoznaje OVDE! (FOTO)

Žena -

Bruk Vest od kada radi kao sponzoruša primila je raskošne poklone u vrednosti od 30.000 dolara, uključujući skupoceni laptop, putovanja, pa čak i psa. Ali zanosna se Novozelanđanka (26) ne smatra sebe prostitutkom i odgovorno tvrdi kako postoji velika razlika.

"Najveće iznenađenje o mojim vezama sa strancima je to da one ne podrazumevaju seksualne usluge, već je stvar u druženju. Spavanje s muškarcima za novac je prostitucija i potrebno je da više nas progovori o tome. Prostitucija i sponzorisanje dve su odvojene stvari.", objasnila je Vest.

Ona svoje sponzore upoznaje u striptiz klubu u kom pleše i potom odlučuje da li joj se isplati da sa nekim ima vezu.

"Ako osetim da mi nije prijatno u vezi, mogu da odem kad god poželim. To nije nužno lako zarađen novac jer ima muškaraca koji postanu naporni i žele da me kontrolišu, zbog čega veza postaje toksična ako ne znate šta radite i kako se iz toga izvući. Sve je više mladih devojaka koje se upuštaju u takve odnose i to me uistinu zabrinjava jer one još ne znaju opasnost", rekla je Vest.

Dodala je da ljudi imaju predrasude o muškarcima s kojima se nalazi.

"Najveća predrasuda je da su sponzori starci od 80 godina s maskom za kiseonik, ali to nije istina. Većina ih ima 40", otkrila je.

Njezini redovni klijenti angažuju je otprilike svakih nekoliko nedelja, dok joj neki samo kupuju poklone - parfeme, cipele, nakit, drugi joj daju keš.

"Znam da nekima plaćaju povećanje grudi i kupuju automobile, a ja sam konkretno poslednje dobila novi telefon, lap top, povratne letove i smeštaj u stranim zemljama, ali i francuskog buldoga", ispričala je West.

Ali, napominje, nisu ni sve sponzoruše iste, kao ni stvari na koje su spremne.

"One koje traže sponzora na internetu obično pristaju na bilo kakav ugovor koji je pogodan za obe strane. To su neiskusne devojke koje nemaju pojma, a muškarci samo žele da ih je.u", tvrdi. Ona s tim, srećom, nema problema.

Kurir.rs/DailyMail, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track