GLEDAO SAM JE KAKO ZADOVOLJAVA MOG DRUGA, A ONDA PRELAZE NA SEKS: U braku smo 23 godine, dao sam joj ŠKAKLJIV predlog, ali ovo nisam OČEKIVAO! Srce mi je SLOMLJENO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

GLEDAO SAM JE KAKO ZADOVOLJAVA MOG DRUGA, A ONDA PRELAZE NA SEKS: U braku smo 23 godine, dao sam joj ŠKAKLJIV predlog, ali ovo nisam OČEKIVAO! Srce mi je SLOMLJENO!

Žena -

Sve je počelo tipično - muž i žena u srednjim godinama zasitili su se klasičnoga seksa i odlučili su da probaju nešto novo. Ono što je u šali predložio muž koštaće ga još dugo. Njoj se, naime, svidelo i više ne želi da se vrati na staro.

"Nakon što smo napravili popis svojih seksualnih fantazija, supruga i ja smo ih ostvarili, jednu po jednu, samo kako bismo vratili vatru u spavaću sobu. U braku smo 23 godine i seks nam je uglavnom dobar, ali je postao predvidiv. Ja imam 43, a ona 42 godine. Imamo sina (22) koji više ne živi s nama. Jedne noći, oboje smo stavili na papir svoje ideje i želje. Ono što nam se poklapalo bio je seks na plaži, različite igračke i vezanje. Ja sam, uz to, rekao kako bih je gledao u klinču s drugim."

foto: Profimedia

"Sledećeg vikenda smo se odvezli na osamljenu plažu. Na internetu smo naručili nekoliko novih seksualnih pomagala i isprobali vezanje i bičevanje. Sve je bilo OK, ali šta dalje? Kada sam ženi rekao da moramo napraviti novu listu, ona je dobacila kako je još nisam gledao s drugim. Rekao sam da je to bilo rečeno u šali i da nam to ne treba, ali ona nije odustajala. Jedno veče smo sa mojim prijateljem popili previše i supruga mu je ponudila da ostane da prespava kod nas. Mi smo se pokupili u našu sobu i imali seks, nakon čega me još jednom pitala jesam li mislio ozbiljno ono što sam stavio na listu. Kimnuo sam glavom u znak odobravanja. Ustala je i rekla neka je potražim za pola sata. Čekao sam, a zatim odšetao do susedne sobe. Vrata su bila otvorena, a ona je bila na krevetu s mojim prijateljem."

foto: Profimedia

"Čekao sam u mraku i gledao kako imaju oralni, a zatim i pravi seks. Kasnije sam joj priznao da mi je drago što smo to skinuli sa liste, no ona je rekla da bi volela opet. Od tada izlazi sa svojom sestrom i govori mi neka je ne čekam budan. Kada se vrati kući, očigledno je da je imala seks. Pitao sam je ima li ljubavnika, a ona kaže da je to samo zabava. Slama mi srce. Toliko je volim. Zamolio sam je da se fokusira na naš brak, ali ona mi predbacuje kako sam sam tražio da imamo otvoreniji odnos", završio je svoju ispovest muškarac.

Sručnjak za međuljudske odnose odgovara:

"Naučio si na teži način koji je rizik kada seksualne fantazije uključuju druge ljude. Tvoja supruga je verovatno tvoj predlog shvatila kao da je više ne voliš dovoljno te da si voljan da je deliš s drugim. Bila je to opasna i štetna tačka u vašem braku i ti si taj koji treba da vratiš stvari na svoje mesto. Pokaži joj da si ponosan što je tvoja, ali i da ti je žao što si je povredio.

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja