ONA (23) SE SAMA PORODILA U KOLIMA: Krenuli smo ka bolnici, ali NISAM IZDRŽALA! Samo sam spustila šlic i počela, a evo šta je radio moj MUŽ! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

NEVEROVATNO ISKUSTVO

ONA (23) SE SAMA PORODILA U KOLIMA: Krenuli smo ka bolnici, ali NISAM IZDRŽALA! Samo sam spustila šlic i počela, a evo šta je radio moj MUŽ! (FOTO)

Žena -

Dacia Pitman probudila se sa jakim bolovima, s obzirom da je trebalo da se porodi, pa je stavila decu u kola, a muž ih je povezao do bolnice. Ono što nije očekivala je da neće stići na mesto gde treba da se porodi.

Ona je svom mužu rekla da neće izdržati do bolnice, pa se porodila sama, dok mu je govorila u kom smeru da vozi. Zbog ovog poteza mnogi su je okarakterisali kao najhrabriju majku.

Everet i Amelija tako su sigurno došli na svet dok im je mama tati davale instrukcije kamo da skrene.

"Sve se dogodilo toliko brzo. Bili smo smireni, ali smo znali da moramo brzo stići do bolnice jer sam izgubila mnogo krvi i bojali smo se da se nešto ne dogodi deci ili meni. Spustila sam stolicu na suvozačevom mestu i počela da pritiskam. Sin je izašao prvi. Počela sam da ga čistim, oslobodila mu disajne puteve i pljusnula ga po guzi. Odmah je proplakao punim plućima", rekla je ona i dodala:

"Osvrnula sam se na zadnje sedište i shvatila da su deca već pripremila ćebad. Nisam im ništa rekla. Napravili su to sama od sebe. Bili su divni."

Nekoliko trenutaka nakon toga na svet je stigla njena ćerka.

"Sinčića sam držala na grudima držeći ga jednom rukom dok sam drugom navodila ćerku da izađe. I nju sam privila uz grudi i zamolila supruga da uspori. Nije bio siguran kako tačno do bolnice pa sam mu pomogla", izjavila je žena.

Čim su stigli, dočekala ih je vojska začuđenih doktora koja im je odmah priskočila u pomoć. Ne brinite, svi su dobro i zdravi, a i tata je još uvek živ.

Kurir.rs/The Sun, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track