PLATILA JE OPERACIJU GRUDI 8.500 $: Kada se probudila iz anestezije, ništa RUŽNIJE nije videla na svetu! Totalno su  sj...ne (FOTO)
Foto: Pritnsceen/Facebook

HOROR NA BALIJU

PLATILA JE OPERACIJU GRUDI 8.500 $: Kada se probudila iz anestezije, ništa RUŽNIJE nije videla na svetu! Totalno su sj...ne (FOTO)

Žena -

Mlada medicinska sestra, koja je na povećala grudi na Baliju, progovorila je o strašnom iskustvu koje je doživela. Nakon što se probudila iz anestezije, skinuli su joj zavoj sa grudi i šokirala se. Probudila se s najružnijim grudima koje je ikad videla.

Kara Antonio imala prvu estetsku operaciju grudi 2013. godine. Nakon rođenja deteta i dojenja, grudi su joj ostale nejednake pa je odlučila da zradi novu operaciju.

Tako je 14. novembra 24-godišnja majka odletela na Bali i platila hirurgu 8.500 dolara kako bi ih popravila. Ali kad se nakon operacije probudila, nije mogla da veruje šta su hirurzi uradili sa njenim telom.

"Bila sam uznemirena, grudi su mi bile odvratne", rekla je Kara.

"Hirurg je samo pomerio bradavice i stavio veće umetke misleći da će to podići grudi. Počela sam da plačem čim su mi skinuli zavoje", prepričava Antonio.

"Nisam platila da mi pomere bradavice, platila sam podizanje i povećanje grudi, a one su sad uništene", izjavila je Antonia.

Ispričala je da se žalila na izgled grudi na što su joj odgovorili da je s grudima sve u redu i da dobro izgledaju.

"Niko normalan ne bi rekao nekome da mu grudi dobro izgledaju kad je toliko očigledno da su totalno sj...ne", rekla je Kara.

Nakon toga, hirurg joj je ponudio besplatan 'popravak grudi'.

"Bila sam očajna i pristala sam na korektivnu hirurgiju", dodala je.

Ali ni nakon druge operacije, koja je napravljena dva dana nakon prve, nije bila zadovoljna rezultatom. Grudi su joj i dalje bile prenisko, visile su i bile previše razmaknute.

"Nisu se izvinili. Dala sam mnogo novca za ovaj zahvat, a samohrana sam majka i skupljala sam mesecima novac kako bi to sebi priuštila", objasnila je.

Ispričala je kako je 2013. godine prvi put išla na Tajland na povećanje grudi i da je to bilo fantastično iskustvo. Ali, nakon svega što se dogodilo s drugim povećanjem grudi, sad traži da joj vrate sav novac kako bi otišla u kliniku na Tajlandu u kojoj je prvi put napravila operaciju.

Podelila je svoju priču kako bi upozorila žene na opasnosti odlaska na estetske operacije van zemlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja