SAMI STILIZUJTE BRADU I FRIZURU ZA NEKOLIKO MINUTA: Dva trika koji će vas oduševiti!
Foto: Profimedia

Sjajni predlozi

SAMI STILIZUJTE BRADU I FRIZURU ZA NEKOLIKO MINUTA: Dva trika koji će vas oduševiti!

Žena -

Ukoliko ste umorni od zakazivanja termina, plaćanja i odlaska kod frizera, postoji rešenje da imate uvek uredno sređenu i ošišanu kosu i stilizovanu bradu, a da vam za to treba svega nekoliko minuta! Pogledajte predloge koji će vas oduševiti, jer su praktični, efikasni i pristupačni.

Bežična mašinica Rozia, će vas oduševiti svojim performansama. Njena cena je samo 1499 rsd, ( Volti: 220-240V, frekvencija: 50Hz, a napajanje: 5W ). U kompletu dobijate mašinicu, češalj, bočicu sa uljem za podmazivanje, češalj za mašinicu (3mm, 6mm, 9mm, 12mm), kabl za punjenje i garanciju od 2 godine. OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Zaboravite na zakazivanje kod frizera! Sami sredite svoju frizuru i bradu! Rozia je profesionalna mašinica za šišanje, bežična, ergonomičnog dizajna, lepo leži u ruci, ima izuzetno oštar i precizan nož, podesivi ugao sečiva, a može raditi i direktno na struju! Uz nju dobijate 4 češlja/nastavka za šišanje – 3-12mm, ulje za podmazivanje mašinice, adapter za punjenje i četkicu za čišćenje. Sjajan podatak je da imate i 2 godine garancije! Njena cena je 2699 rsd, OVDE je možete naručiti, ili pozovite na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

* Akcijske cene, traju do isteka zaliha.

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track