KO ĆE JOJ DOĆI NA VENČANJE? MLADA POSTAVILA BIZARNE USLOVE ZA GOSTE: Potrošićete 900 EVRA samo za markiranu odeću, platiti let na Havaje, a oni iznad 73 KG moraće da NOSE OVO!
Foto: Profimedia

NE LIBI SE

KO ĆE JOJ DOĆI NA VENČANJE? MLADA POSTAVILA BIZARNE USLOVE ZA GOSTE: Potrošićete 900 EVRA samo za markiranu odeću, platiti let na Havaje, a oni iznad 73 KG moraće da NOSE OVO!

Žena -

Jedna devojka se ove godine udaje na Havajima gde je pozvala sve one za koje želi da budu prisutni na njenom velikom danu. Iako više nije tako neobično da na venčanjima postoji točno određeni "kod oblačenja", ova devojka je ipak otišla malo predaleko i svojim gostima poslala vrlo specifične uslove za oblačenje u zavisnosti od njihove težine.

Tako od žena koje teže do 73 kilograma traži da obuku zelene baršunaste tunike i narandžaste baršunaste pantalone, markiran šal i, ni manje, ni više, nego popularne skupocene štikle čiji bi crveni đon trebalo fda, kako ona kaže, izazove neverovatan efekat.

foto: Profimedia

Muškarci koji teže do 90 kilograma moraće da obuku, čupave jakne, bele patike i moraće da nose štapiće koji svetle u mraku. Žene iznad 73 kilograma mole se da se obuku u potpunosti u crno, a muškarce iznad 90 kilograma u kamuflažni uzorak s crnim patikama. Deca će pak, od glave do pete biti odevena u crveno.

Buduća mlada kaže da je sve to potrebno za nekakav fascinantan video koji će snimati na posebnu koreografiju, ali priča tu ne staje.

foto: Profimedia

"Kad s time završimo, moraćete da se presvučete u svečanu odeću. Podsećam vas da se radi o vrlo otmjenoj lokaciji i bitno je da izgledamo savršeno. Molim vas, ako vi izgledate kao smeće i mi ćemo izgledati kao smeće. Šalu na stranu, želimo da u tu odeću uložite najmanje 1.000 dolara. To uključuje i nakit, modne dodatke, šminku i frizuru. Dame i gospodo, podsećam vas, tema venčanja je "24 karata". Imate godinu i po da se pripremite. Nema izgovor! Poljubac", napisala je ova mlada u podsetniku svojim gostima.

Dakle, gosti moraju da plate let i smeštaj na Havaje, plate najmanje 1.000 dolara samo za večernju odeću i još poklon za mladence. Pa ko ne bi voleo da bude pozvan na ovakvo venčanje.

foto: Youtube/Printscreen

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track