SVAKI DAN SAM IMAO SEKS SA UDATOM KOLEGINICOM (33), A JEDAN SUSRET JE SVE ZAKOMPLIKOVAO: Radili smo to i na šefom stolu, bila je najbolja, pa sam saznao OVO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

SVAKI DAN SAM IMAO SEKS SA UDATOM KOLEGINICOM (33), A JEDAN SUSRET JE SVE ZAKOMPLIKOVAO: Radili smo to i na šefom stolu, bila je najbolja, pa sam saznao OVO!

Žena -

Mladić se požalio kako ga je zavela 10 godina starija udana kolegica, s kojom je imao najbolji seks u životu. Ali na jednoj je zabavi upoznao njenog muža i družio se sa njim. Sada ga muči griža savest, jer se neke stvari ne poklapaju.

"Moja udata kolegica i ja imali smo seks svuda na poslu, čak i na šefovom stolu. Naša afera je vrlo strastvena, ali čini mi se da polako izmiče kontroli. Ja imam 23, a ona 33 godine. Isprva se nismo privlačili, ali stvari su se s vremenom zakuvale. Jednog dana, ostali smo duže na poslu kako bismo završili jedan projekat. Zagrlili smo se u znak proslave što je sve gotovo, a jednostavan zagrljaj prerastao je u poljubac. Nakon toga mi je slala lascivne mejlove i oblačila se provokativno. Nagela bi se preko mog stola tako da joj gledam dekolte. Onda mi je jedan dan rekla da ima slobodno poslepodne te da ranije odem s posla, a ona će me čekati u obližnjem hotelu. Tamo smo počeli da se mazimo čim sam ušao kroz vrata. Imali smo odličan, strastven seks", rekao je on i dodao:

foto: Profimedia

"Bilo je fantastično na početku, ali onda sam joj upoznao muža na zabavi u organizaciji firme. Ona tvrdi kako je on ne tretira lepo, ali meni se činio kao vrlo drag čovek. On ima 35 godina i radi 14 sati svaki dan, šest dana u nedelji na loše plaćenom radnom mestu i brine se o njoj i njihovoj ćerki (5). Dao sam mu svoj broj kada mi je tražio, iako sam se nećkao. Javio mi se par puta i zvao me na piće. Ona je poludela kad je saznala i zabranila mi da se s njim družim. Rekao sam joj da mi se čini kao super tip, ali ona insistira na tome da je drugačiji prema njoj i da stvari između njih nisu bajne. Ipak, žao mi je njega. Nemam šta da izgubim ako nastavim aferu s njom, ali njen brak bi mogao da se raspadne i nisam siguran da bi joj uopšte bilo žao", završio je mladić.

Stručnjak ga je savetovao da taj odnos prekine i da se ne meša u tuđi odnos.

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track