Najnovije vesti

MOG MUŽA JE POZVALA BIVŠA ŽENA I SVE NAM POKVARILA: Jedna njena rečenica izazvala je pravi HAOS, zahtevala je OVO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

MOG MUŽA JE POZVALA BIVŠA ŽENA I SVE NAM POKVARILA: Jedna njena rečenica izazvala je pravi HAOS, zahtevala je OVO!

Žena

Jedna žena podelila je sa svima ispovest, a detalji koje je iznela ostavili su mnoge u šoku.

Sve je počelo kada se njenom sadašnjem mužu javila bivša žena i saopštila mu da je trudna.

"Moj partner se pre nekoliko godina razveo, iz tog braka ima dvoje dece od 9 i 11 godina, a i ja imam brak iza sebe i osmogodišnje dete. Nas dvoje nemamo zajedničku decu, a ni ne želimo to. Problem je nastao kada je njegova bivša zatrudnela", započela je ova članica foruma svoju priču, i dodala kako je bivša supruga njenog muža otvoreno tražila pomoć od njih kada je zatrudnela sa svojim novim partnerom.

foto: Profimedia

"Ona i njen novi partner rade puno radno vreme. Kad je mom mužu rekla da je trudna, napomenula je da će im očigledno biti potrebna pomoć oko brige za decu. On je u početku mislio da se šali, pa joj je rekao da su njegovi dani oko brige za bebu odavno prošli. Ona je na to odgovorila: "Pa, ionako vodiš računa o našoj deci", i ostavila ga je potpuno zatečenog", otkrila je i pitala kako da reši tu situaciju.

Mišljenja su bila podeljena - veliki broj istakao je da to uopšte nije njihov problem, da ta beba ima oba roditelja i da oni treba da se brinu o njoj, ali je bilo dosta onih koji su tvrdili da je sasvim u redu da pomognu ukoliko su u mogućnosti.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mumsnet, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...