BUCA DOŠLA U TERETANU, A SMEJALI SU JOJ SE NA SAV GLAS I SNIMALI KAKO VEŽBA: Devojka se slomila i lila suze, a na putu do svlačionice joj se desilo nešto što joj je PROMENILO ŽIVOT!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

BUCA DOŠLA U TERETANU, A SMEJALI SU JOJ SE NA SAV GLAS I SNIMALI KAKO VEŽBA: Devojka se slomila i lila suze, a na putu do svlačionice joj se desilo nešto što joj je PROMENILO ŽIVOT!

Žena -

Svi iskusni vežbači znaju da je su teretane na početku svake nove godine pravi pakao na zemlji. Gužve su veće nego u ostatku godine, mnogi se od 1. januara odlučuju na promenu životnog stila, a ova priča je odličan podsetnik na to zašto svako ko vežba treba da istrpi početne gužve i pomogne novima.

"Eto. Dogodilo se. Bio sam u teretani i dve žene i jedan muškarac su se veoma glasno smejali drugoj ženi koja je bila nova u teretani i samim tim vrlo nervozna. Isprva nisam shvatio šta se događa jer sam imao slušalice, ali onda sam zapazio kako je jedna od tih žena izvadila mobilni telefon i počela da snima. Žena kojoj su se rugali slomila se i bila na rubu suza, sišla s trake za trčanje i otišla natrag prema svlačionici.

foto: Profimedia

Spustio sam tegove i otišao za njom. Zamolio sam je da stane i prijavio one ljude menadžeru teretane. Žena mi je u suzama rekla da ne zna šta radi i da samo pokušava da nauči. Pojasnila je kako joj je nedavno jedan roditelj umro zbog infarkta uzrokovanog prekomernom težinom i da su joj doktori rekli da je i ona na putu da isto tako završi. Rekao sam joj da svi moramo negde početi i da taj njen put počinje danas. Zamolio sam je da završi trening sa mnom i obećao joj da ću joj pokazati sve što znam jer sam i ja bio na njenom mestu pre godinu dana. Do kraja treninga imala je osmeh na licu, a oni koji su joj se rugali su dobili zabranu korišćenja teretane, a ja sam dobio novu prijateljicu.

Poenta ove priče je jednostavna. Znam da smo svi nervozni u teretani na početku godine jer je veća gužva nego inače, ali moramo shvatiti kakav uticaj možemo imati na nečiji proces ka boljem sebi. Uopšte ne sumnjam da se ova žena nikada ne bi vratila u teretanu da je sve ostalo na tom ruganju. Molim vas, pomozite ljudima da se u teretani osjećaju dobrodošli. Nasmešite im se, kimnite glavom", završio je čovek.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track