IZBORITE SE SA ANKSIOZNOŠĆU, DEPRESIJOM I NESANICOM: Uz ovu biljku mnoge tegobe ostaće u prošlosti
Foto: Profimedia

Efikasno dejstvo

IZBORITE SE SA ANKSIOZNOŠĆU, DEPRESIJOM I NESANICOM: Uz ovu biljku mnoge tegobe ostaće u prošlosti

Žena -

Pasiflora je biljka koju je prvi otkrio španski konkvistador u Peruu 1569. godine i ima dugu istoriju primene u olakšavanju i ublažavanju mnogih tegoba, kao što su nesanica, anksioznost, epilepsija, visok krvni pritisak, problemi sa varanjem i mnoge druge.

San Sebastian PASSIFLORA Tincture pomaže u olakšavanju simptoma anksioznosti i nesanice. Umirujuće dejstvo koje poseduje, dolazi od prisustva flavonoida, a najviše od flavonoida zvanog krizin, koji je glavni sastojak pasiflore. Pasiflora je nežan, prirodan dodatak ishrani i najbolji prijatelj kvalitetnog sna. Njena balansirana lekovita snaga dolazi od alkaloida i bioflavonoida biljaka, jedinstvenih jedinjenja koja u pozitivnoj interakciji sa sopstvenim mehanizmima tela održavaju mentalno, fizičko zdravlje i ravnotežu. Pasiflora pomaže: Protiv nesanice, ublažava anksioznost, depresiju, prirodan je tretman za smirivanje tahikardije, poboljšava koncetraciju, protiv Parkinsonove bolesti i smanjuje grčeve i bolove u stomaku.

foto: Promo

Pasiflora opušta grčeve i napetost mišića bez uticaja na disanje ili psihološke funkcije, na način na koji to većina sedativa čini, što ga čini moćnim, a ipak lakim i prijatnim za upotrebu.

Najčešća medicinska upotreba pasiflore je kao pomoć ublažavanju nesanice, nemogućnosti zdravog i kontinuiranog sna. Konkretnije, poslednja istraživanja otkrivaju da mala doza pasiflore doprinosi kvalitetnom i mirnom snu kod odraslih osoba i to bez osećaja pospanosti tokom čitavog dana.

Zbog antispazmolitičkog i sedativnog delovanja, fizička bol takođe se umanjuje pasiflorom na više načina. Pasiflora je najbolji izbor za predmenstrualne grčeve ili za umirenje jake migrenske glavobolje. Takođe, može da ublaži i bolove u mišićima i grčeve, pa čak i jake zubobolje.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track