FESTALS: Čokolada koja vas seksualno stimuliše
Foto: Promo

FESTALS: Čokolada koja vas seksualno stimuliše

Žena -

Svi volimo čokoladu, neko više, neko manje, ali retko da postoji neko ko je ne voli. Godine nisu bitne, od dece koja je po pravilu obožavaju, pa do onih u poznim godinama, koji je tajno vole i krišom jedu.

Svaka čokolada podstiče stvaranje dodatnih količina feniletilamina (hormona požude) i serotonina (hormona sreće), koji se prirodno pojavljuju u ljudskom mozgu kada smo srećni, zaljubljeni, kada osećamo strast ili požudu.

Za čokoladom obično posežemo kada želimo da povratimo dobro raspoloženje, koncentraciju, kod povećanog fizičkog ili psihičkog napora, a neretko je konzumiramo i umesto sedativa.

Tačka topljenja čokolade je malo ispod prirodne temperature našeg tela i zato se bukvalno topi u našim ustima. Čokolada je povezana sa senzualnošću, čulnim doživljajima, ona jača imunitet i deluje antistresno, a poznata je i kao ”tamni greh”.

Zato ne iznenađuje činjenica što čokolada ima reputaciju moćnog afrodizijaka!

Razlozi poklanjana čokolade mogu biti različiti, od izmamljivanja nečijeg osmeha na licu, zadobijanja nečije naklonosti ili odanosti, do toga da svojom skrivenom namerom želimo nekog da zavedemo ili osvojimo nečije srce.

Čokolada “Festals”, zahvaljujući svom egzotičnom mirisu, kontrastima u ukusu, kao i specifičnim sastojcima koje sadrži, kombinacijom vanilije, đumbira, epimedijuma i ginsenga, je proverena formula za buđenje i izoštravanje svih čula, čime se stimulišu inspirativni i strastveni trenuci kod oba pola.

Ovoj čokoladi je time povećano dejstvo požude i naleta strasti, kako kod muškaraca, tako i kod žena. Ona predstavlja prirodnu zamenu za sintetičke proizvode za potenciju, koji uglavnom sadrže vrlo opasne farmaceutske supstance koje štete ljudskom zdravlju, izazivaju dihidraciju, slabost, srčane probleme, gastritis, a neretko i infarkt, kao i psihološku zavisnost!

Čokolada „Festals“ ne sadrži loše hemijske sastojke, već apsolutno prirodne, koji ne mogu izazvati navedene probleme!

Kao „molekul ljubavi“, čokolada „Festals“ budi ljubavnu snagu i povećava zanos, dovodeći uživanje u najintimnijim trenucima sa partnerom do vrhunca. Ona je prirodni doping za bolji ljubavni učinak, odličan magični eliksir, ljubavna i psihološka podrška, pogotovu ako se konzumira udvoje!

Gde se može nabaviti čokolada “Festals”? Samo preko on-line prodavnice pro100healthy.rs.

Kako se upotrebljava? Jedna čokoladica za nju i jedna za njega, tridesetak minuta pre uživanja jednog u drugome. Za nju u crvenom, a za njega u elegantnom crnom pakovanju.

Koliko košta? Manje od jednog pića u kafiću!

Da li ima ikakvog sporednog neželjenog efekta? Ne, njen prirodni sadržaj je čini bezbednom za zdravlje svih osoba, od prve seksualne zrelosti, do poznog doba za koje je naročito preporučljiva!

Koliko često može da se upotrebljava? Svaki dan, ili bolje rečeno svaki put kada je prilika da sa svojim partnerom doživite čulnu bliskost.

Da li je to sve? Nije, ne zaboravite da na kraju seksualnog čina, svom partneru ili partnerki otpevušite deo čuvene pesme: “Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada”!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track