BILO MI JE SAVRŠENO, A ONDA SAM NA FEJSU UGLEDALA POZNATU FOTKU: Devojka (28) shvatila da je njen dečko uradio BIZARNU stvar, lomi se da li da ostane u VEZI! Šta vi mislite?
Foto: Profimedia

ISPOVEST

BILO MI JE SAVRŠENO, A ONDA SAM NA FEJSU UGLEDALA POZNATU FOTKU: Devojka (28) shvatila da je njen dečko uradio BIZARNU stvar, lomi se da li da ostane u VEZI! Šta vi mislite?

Žena -

Kada su zaljubljeni, ljudi čine velike greške, pa tako i tetoviraju ime voljene osobe ili, još bolje, njen lik. Sve je super dok je veza u cvatu. No, mnoge od tih ljubavi puknu, a tetovaže ostaju zauvek. Jednu takvu grešku napravio je novi dečko korisnice društvenih mreža, koja nakon toga traumatičnog saznanja razmišlja o raskidu veze.

Devojka (28) obratila se za pomoć nakon što je otkrila da je tetovaža ženskog lica na grudima njenog dečka posvećena njegovoj bivšoj devojci.

foto: Profimedia

"Branden ima tetovažu žene na prsima. Ne samo da nije reč o maloj tetovaži, već je vrlo realistična i jedina koju ima", napisala je.

"Kad sam je prvi put videla, nisam odmah shvatila u šta gledam. Mislila sam da je reč o izmišljenom liku ili nečem sličnom pa nisam videla problem jer i sama imam puno tetovaža", objasnila je i otkrila da je s njim u vezi oko pet meseci.

Sada je na tu istu fotografiju žena našla na Fejsbuku i istog trenutka shvatila da nije reč o izmišljenom liku - bila je to njegova bivša devojka. Kad ga je suočila s tim, nekoliko trenutaka nije znao što da kaže. Zatim se sabrao i sve joj objasnio. S tom devojkom bio je u vezi pre nekoliko godina, izlazili su nekoliko meseci i ona je iznenada umrla, a on joj je odlučio da joj posveti tetovažu.

foto: Profimedia

"Jako ga volim i vidim budućnost s njim, no ne znam mogu li se nositi s tim da gledam u (ogromnu) facu njegove bivše svaki put kad skine majicu", napisala je.

Neki korisnici su joj poručili da bude blaga prema dečku.

"Nije loš tip, samo je doneo lošu odluku dok je tugovao", jedan je od komentara s kojim su se mnogi složili.

No, bilo je i onih koji smatraju da treba da ga ostavi.

"Pet meseci je jako puno da se ne razgovara o tome", "Zbog ovoga bih preispitao nečiju inteligenciju, ali i mentalno zdravlje", pisali su ljudi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track