POZNAT LANAC HOTELA I JEDNA OD NAJLEPŠIH PLAŽA HURGADE: Savršen spoj za idealno letovanje
Foto: Promo

POZNAT LANAC HOTELA I JEDNA OD NAJLEPŠIH PLAŽA HURGADE: Savršen spoj za idealno letovanje

Žena -

U ovim hladnim i promenljivim danima vodimo vas u jedan potpuno drugačiji svet, u jednu tajanstvenu, očaravajuću, misterioznu zemlju, u zemlju faraona. Sigurno ste pogodili da je u pitanju sunčani i topli Egipat! Zemlja piramida, sfinge, neverovatnog Kaira, Luksora, mnogobrojnih arheoloških nalazišta i pustinjskog peska. Zemlja koja je zaista „dar od Nila“, koji je bio i ostao izvor života Egipta. Zemlja Crvenog mora, koje nosi takvo ime zbog bogatstva podvodnog sveta. Nije slučajnost što je Hurgada treći ronilački centar sveta, sa obalom dugom četrdesetak kilometara, prelepim belim peskom i kristalno bistrom vodom boje safira, sa nizom luksuznih hotela. Na veliku radost ljubitelja ronjenja, a i za one koji bi želeli prvi put da isprobaju ovu uzbudljivu aktivnost, većina hotela je opremljena sportskim centrima, u kojima možete dobiti dozvolu za ronjenje. Nenadmašan šarm Egipta, među palmama i raskošnim hotelima, u senci piramida, ostaće zauvek urezan u vaše pamćenje i poželećete uvek da mu se vratite.

foto: Promo

Na samo pet kilometara od aerodroma i starog centra Hurgade, u Memši, novijem gradskom jezgru Hurgade, nalazi se Hilton Hurghada Resort 5*, naša preporuka za hotel sa pet zvezdica, iz čuvenog, svetski poznatog lanca Hilton.

foto: Promo

Hotelski kompleks se sastoji od dva dela – glavne zgrade, sa jedne strane ulice, i dela sa vilama, sa druge strane šetačke ulice u Memši. Oba dela hotelskog kompleksa ušuškana su u raskošno uređene vrtove, u kojima se u nekoliko fontana odomaćilo jato malih ptica. Hilton, kao nadaleko čuven brend širom planete, garantuje besprekornu uslugu, ukusnu hranu po svetskim standardima i izuzetno ljubazno osoblje.

foto: Promo

Veliki plus i prednost u odnosu na mnoge druge, slično rangirane hotele u Hurgadi, jeste predivna peščana plaža, odlično uređena i povezana sa simpatičnom marinom. Gosti hotela mogu uživati u kupanju i sunčanju, bez doplate za suncobrane i ležaljke, a predveče prošetati marinom ili se počastiti večerom u ribljem restoranu u okviru iste te marine.

foto: Promo

Hilton Hurghada Resort 5* nudi uslugu all inclusive, što podrazumeva izbor više jela, po principu samoposluživanja za sva tri glavna obroka, koji se služe u glavnom hotelskom restoranu „Pebls“. Na raspolaganju su i riblji i restoran italijanske kuhinje. U svom sastavu, hotel Hilton Hurghada Resort 5* ima čak četiri bazena. Dva su otvorena, sa delom za decu, koji se zimi greje. Bazen sa akva parkom, koji ima tri tobogana za odrasle i devet za decu, takođe se greje u toku zime. Ostali sadržaji koji su na raspolaganju gostima hotela, su dečiji klub, odbojka na plaži, teretana, spa&wellness sadržaji (sauna, đakuzi i masaža), centar za ronjenje i sportove na vodi.

foto: Promo

Ukoliko ste se uželeli lepog i toplog vremena, pravo je vreme da počnete da razmišljate o odmoru u toplijim krajevima. U Hurgadi je tokom cele godine sunčano i toplo vreme, a na vama je samo da pripremite kofere i laganu garderobu. U turističkoj agenciji 1 A Travel možete se raspitati o polascima, cenama, ali i drugim fenomenalnim ponudama.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track