LJUBILI SE 36 MINUTA I 17 SEKUNDI: Ovo je danas najduži poljubac u Srbiji! (FOTO)
Foto: TO Vrnjačka Banja

romantika

LJUBILI SE 36 MINUTA I 17 SEKUNDI: Ovo je danas najduži poljubac u Srbiji! (FOTO)

Žena -

Jelica Živković i Dušan Erić iz Trstenika pobednici su manifestacije „Poljubi me“ - takmičenja u najdužem poljupcu koji je danas, 14. februara, po 11-ti put održan u Vrnjačkoj Banji, a njihov poljubac trajao je tačno 36 minuta i 17 sekundi.

- Prvi put učestvujemo i utisci su više nego pozitivni. Želeli smo da oprobamo sreću i na još jedan, simboličan način, potvrdimo našu ljubav koja traje već 18 meseci, rekao je novinarima pobednički par.

foto: TO Vrnjačka Banja

Drugo mesto u najdužem poljupcu pripalo je Aleksandri Stamenković (23) i Miroslavu Jovanoviću (29) iz Inđije, dok su treće mesto osvojili Tijana Milićević (17) iz Trstenika i Aleksandar Radojčić (25) iz Aleksandrovca.

Posebnu nagradu, kao najstariji učesnici, osvojili su ovogodišnji pobednici u najdužem poljupcu Jelica Živković i Dušan Erić (33), dok je žiri za najatraktivniji par proglasio simpatičnu Gordanu Jovanović (22) iz Aranđelovca i njenog partnera Milana Ilića (23) iz Kraljeva.

Manifestacija „Poljubi me“ održava se u Vrnjačkoj Banji na Mostu ljubavi od 2008. godine, a rekord u najdužem poljupcu iznosi 101 minut.

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track