FILMSKI DOŽIVLJAJ NA ODMORU U TURSKOJ:  Nestvarno lepi hoteli sa i te kako stvarnim popustima na Sajmu turizma!
Foto: Promo

FILMSKI DOŽIVLJAJ NA ODMORU U TURSKOJ: Nestvarno lepi hoteli sa i te kako stvarnim popustima na Sajmu turizma!

Žena -

Kao i prethodnih godina, najbolje vreme za uplatu letovanja jeste upravo period Sajma turizma. Zato je agencija “1A Travel” mislila na vas i pripremila aranžmane sa posebnim pogodnostima i popustima, za dobro poznate destinacije za odmor u Turskoj, Egiptu i na Kipru. Ponuda hotela u Turskoj je nikad veća, što u Antalijskor regiji, što u očaravajućoj Egejskoj oblasti. Za porodični odmor su uvek najinteresantniji hoteli koji spadaju u kategoriju „dvoje dece gratis“, što znači da je uz dvoje odraslih moguć boravak dvoje dece različitog uzrasta, a da je smeštaj u hotelu za njih potpuno besplatan. Ovo je svakako velika povoljnost, uz popuste za rane uplate, koji su čak do 40%.

foto: Promo

Naša topla preporuka su dva luksuzna hotela koja odišu vrhunskim kvalitetom i uslugom. Bilo da tražite destinaciju na kojoj ćete se potpuno opustiti, ili ipak mesto na kom ćete se dobro provesti, Bodrum ima sve. Neodoljivi grad u luci, elegantan i luksuzan, ali istovremeno i tradicionalan i istorijski, prijatno će vas iznenaditi. Sa svojim kristalnim morem, Bodrum se prostire duž Egejske obale, na samo 20 minuta od grčkog ostrva Kos. Pravi dragulj i novina u agenciji „1A Travel“ , koji vam preporučujemo da posetite da biste se i sami uverili u njegove lepote.

foto: Promo

Ukoliko tragate za doživljajem kao iz filma, hotel The Bodrum By Paramount H&R 5* će vam pružiti sve što ste zamišljali, pa i više od toga. Da hotel odiše luksuzom govori i sam naziv usluge koji nudi, luxury all inclusive. Šta to znači? To znači da je posebna pažnja posvećena svakom gostu i njegovim očekivanjima, da u hotelu koji se prostire na 110 000 m2 imate bezbroj mogućnosti, sa pravim holivudskim doživljajem na dohvat ruke. Za nezaboravno iskustvo, hotel u ponudi ima potpuno autentičan spa centar, u kom možete birati između najrazličitijih tretmana, koji će biti pravi lek za vašu dušu i telo. Svaki momenat proveden na odmoru treba da bude specijalan, pa je veliki trud uložen i u umetnost spremanja hrane. Pored glavnog restorana sa veoma bogatim i sofisticiranim menijem, hotel nudi i 3 a la carte restorana, od kojih je svaki dizajniran sa puno ukusa i stila. Bitno je naglasiti i da se hotel nalazi na odličnoj lokaciji, na desetak kilometara od centra Bodruma, pa lako možete istražiti lepote ovoga grada.

foto: Promo

Još jedan važan turistički centar sa pregršt dobrih hotela, lepim plažama sa peskom ili šljunkom i veoma modernom marinom jeste Kemer. Nesumnjivo jedno od najatraktivnijih letovališta u Antalijskoj regiji, i pored svog napretka i rasta, uspelo je da očuva svoje prirodne lepote i bogatstva, koja mu samo pomažu u privlačenju novih turista.

foto: Promo

Hotel u Kemeru koji će vas fascinirati svojim raskošom je Maxx Royal Kemer Resort 5* . Arhitektura hotela je savršeno uklopljena u prelepu prirodu Kemera, a svaki njegov kutak impresionira. Hotel svojim gostima otvara vrata jedinstvenog sveta Maxx all inclusive koncepta. Na samo 6 kilometara od centra Kemera, nalazi se pravo elegantno iskustvo za sve goste koji su u potrazi za letovanjem koje se pamti ceo život. Kompleks na 160 000 m2 ne nudi ništa manje nego spoj komfora i prefinjenog dizajna. Inspirisan isključivo svojim gostima, Maxx Royal Kemer Resort 5* postavlja standarde za odmor na potpuno novi nivo. Hotel ima svoju 400 metara dugačku peščano-šljunkovitu plažu sa dokovima i dva zaliva dužine od po 200 metara, idealnim za kupanje i sunčanje u prelepom ambijentu, među borovim šumama. Za decu je tu 30 metara dugačka plaža, akva park sa toboganima, mnogobrojni bazeni i zanimljivi sadržaju kako za decu, tako i za odrasle.

foto: Promo

Požurite i na vreme osigurajte svoje mesto u nekom od ovih ili mnogih drugih hotela iz ponude turističke agencije “1A Travel”. Posetite štand u hali 2A, ili pozovite broj 011/655-78-00 i iskoristite dodatne sajamske popuste.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track