DETE VAM SE IGRA NA PODU? Ovo sigurno radite, a opasno je i za vas i VAŠU DECU!
Foto: Promo

deca na podu

DETE VAM SE IGRA NA PODU? Ovo sigurno radite, a opasno je i za vas i VAŠU DECU!

Žena -

Da li se i vaši mališani uglavnom igraju na podu, puze svuda po kući, a neretko pojedu i keksić ili čokoladicu koja je ispala na pod? Iako redovno čistite kako vam dete a ni vi sami ne bi u organizam uneli bakterije od kojih mnoge nisu bezazlene, budite sigurni da vam je u kući i dalje prljavo ako...

...ako koristite jedan isti mop za brisanje podova u svim prostorijama, onda ga odložite, on odstoji neko vreme, pa ga ponovo koristite i sve tako još nekoliko puta dok ne izgubi prvobitnu belu boju. Iako ga perete u običnoj vodi u koju dodate neku tečnost za podove, to nije dovoljno da biste ga učinili čistim. Tako da na taj način samo raznosite svuda po kući bakterije koje završavaju na rukama, odeći i u organizmu i vas i vaših najmlađih.

foto: Promo

Šta vam je činiti?

Razume se da je preskupo posle svakog brisanja bacati mop i kupovati drugi. Takođe nije praktično ni prati ga, jer su standardni mopovi uglavnom jako debeli i nije lako iz njih ručno izvući prljavštinu, a posle ih i iscediti. Čak i kada uspete da ih lepo operete, debeli konci se uglavnom otiru i ostavljaju po podu bele „dlačice“.

Potreban vam je mop kojim ćete moći da izbrišete podove, bacite krpu u mašinu za veš, operete je, osušite i, kada bude potrebe za tim, ponovo koristite. Da li to postoji?

foto: Promo

DA, NARAVNO – HEALTHY SPRAY MOP koji...

...ima perivu krpu od mikrfibera koja detaljno kupi sa poda sve nečistoće i koja može da se pere ne samo ručno, već i u mašini, a vrlo brzo se i suši! Ako se uzme u obzir da je krpa koja samo sakuplja bakterije i koju nije moguće detaljno oprati oko 250 din, a HEALTHY SPRAY MOP koji možete da koristite godinama i godinama 1.690 din (OVDE i pozivom na 011/6 888 999) shvatićete da je i u tom smislu bolji!

foto: Promo

No, to nije jedina prednost ove naprave – ima rezervoar u koji se sipa voda ili tečnost za brisanje, a voda se izbacuje putem prskalice koja se aktivira pritiskom ručke na vrhu mopa. To osigurava da vam pod neće ostati mokar, već ćete kroz prskalicu izbaciti taman onoliko vode koliko je neophodno da bi se pod očistio. Tako ćete i sačuvati drvene podove.

HEALTHY SPRAY MOP je fantastičan za sve podne površine: za pločice, parket, laminat. Kada je odložen, zauzima minimalno mesta u kuhinji/kupatilu, a nakon čišćenja njime možete biti sigurni da je sve zaista besprekorno čisto i da su vaša deca po tom pitanju bezbedna.

foto: Promo

Po ceni od 1.690 din se danas može kupiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Požurite, jer količine su ograničene, a cena i više nego sjajna!

(Promo - Tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track