VILIJAM (28) JE MUŠKARAC I SVI SU MU GOVORILI DA NEMA ŠANSE DA ZATRUDNI: Počele su jutarnje mučnine i krenuo je pravi PAKAO! MRZEO ME JE CEO GRAD (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

RODIO SE Rovan

VILIJAM (28) JE MUŠKARAC I SVI SU MU GOVORILI DA NEMA ŠANSE DA ZATRUDNI: Počele su jutarnje mučnine i krenuo je pravi PAKAO! MRZEO ME JE CEO GRAD (VIDEO)

Žena -

Vajli Simpson (28) iz Teksasa ostao je u drugom stanju i rodio je sina Rovana. Da, muškarac, koji je rođen ka devojčica, dobio je dete. Naime, Vajli je rođen kao devojčica Vitni, ali je oduvek znala da je muško, a kada je napunila 21 godinu počela je da se zabaljva sa Stivenom Getom (28).

Iako je uzimao testosterone i uklonio operacijom grudi, ostao je u drugom stanju. Vajli i Stiven 2018. godine dobili su sina Rovana, koji je na svet došao carskim rezom. Nedavno je Rovan napunio šest meseci i Vajli je rešio da svoju priču o trudnići sada podeli sa svetom.

foto: Pritnscreen

"Počeo sam da uzimam testosteron 2012. godine. Naredne godine sam odstranio grudi, a tek planiram operaciju kojom ću ukloniti vaginu i dobiti penis. U vreme kada sam počeo da izlazim sa Stivenom, nisam godinama imao menstruaciju. Lekari su mi govorili da nema teorije da zatrudnim i potpuno smo verovali u to. Ispostavilo se da mogu da zatrudnim i upravo se to desilo. Stiven i ja nismo ni planirali decu pa je sve bio dodatan šok, ali rešili smo da zadržimo dete. Sada mi je drago što smo to odlučili, ali definitivno nikad ne bih ponovo prošao kroz to. Cela trudnoća bila je stravično naporna i teška, posebno za moju psihu - priča Vajli, dodajući da je na ulici stalno trpeo verbalne i fizičke napade, da su ga svi prolaznici vređali i nazivali "to" i da je stalno bio uplašen za svoj život", ispričao je Vajli, ali nikada više neće ostati u drugom stanju.

foto: Pritnscreen

"Ne možete ni da zamislite stigmu koja okružuje trudnog muškarca. Uz sve to, bilo mi je i emotivno veoma teško jer, nakon tolikog truda i operacija kako bih postao muškarac, opet sam imao ogromni podsetnik da sam i dalje delom žena", bio je iskren.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja