MUŠKARAC SE OŽENIO, IAKO JE ZNAO DA NJEGOVA DEVOJKA VOLI I ŽENE: Na svadbi im se pojavila Lana, a oboje su se zaljubili u nju! Evo kako se ZAVRŠILO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

HIT PRIČA

MUŠKARAC SE OŽENIO, IAKO JE ZNAO DA NJEGOVA DEVOJKA VOLI I ŽENE: Na svadbi im se pojavila Lana, a oboje su se zaljubili u nju! Evo kako se ZAVRŠILO! (FOTO)

Žena -

Karalin Henri je od svoje 22. godine znala da je privlače i muškarci i žene, što je rekla i svom budućem mužu, a na venčanju im se desilo nešto neverovatno.

Naime, njen tadašnji dečko Džastin nije imao problem sa tim što Karalin gaji naklonost i prema lepšem polu, pa je pristao da sa njom stupi u brak. Međutim, nije očekivao da će se i on zaljubiti u deverušu na venčanju.

Njih dvoje upoznali su Lanu, koja im se oboma veoma dopala, pa su je pozvali na svadbu kao deverušu, sa kojom od tada oboje u vezi. Mnogima je ovaj odnos bio bizaran i čudan, a Karalin se trudi da svima objasni kako je bitno da su svi u vezi srećni. Lana često dolazi kod bračnog para i provode vreme zajedno, ali ne žive sa njom.

"Kada sam mom mužu saopštila vest, on mi je rekao da ne bi imao ništa protiv da se ja pored njega viđam sa nekom devojkom. Bila sam oduševljena jer nisam ni mislila da takva mogućnost postoji. Ne znam da li bih ikada mogla da budem monogamna nakon ovoga. Ja i Lana smo prve započele vezu pa se tek kasnije desilo zaljubljivanje između nje i Džastina", objasnila je Karalin.

Kurir.rs/Metro, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track