Plan ISHRANE

DANILO (16) JE ODLUČIO DA SE ZDRAVO HRANI, A RODITELJI SU GA NAPALI DA IH NJEGOVA ISHRANA PAPRENO KOŠTA: Spremio je 3 obroka za samo 190 dinara, sa čak 1.800 kalorija i sve sami PROTEINI! OVO JE NJEGOV JELOVNIK (KURIR TV)

Žena -

Zdrav način života mnogima danas zvuči skupo pa veoma brzo odustaju, a potrebno je samo malo vremena izdvojiti za sebe i verovali ili ne neće vas koštati više od 200 dinara.

Danilo je dečko od 16 godina koji je odlučio da se zdravo hrani, broji kalorije, ali ga često kritikuju, čak i roditelji, da ih njegova ishrana košta papreno. Da bi im dokazao da greše, odlučio je da spremi tri obroka i predoči im crno na belo koliko je zdravo, a nije skupo.

Doručak

4 jaja - 40 dinara

120 g ovsenih pahulica - 30 dinara

foto: Profimedia

Ručak

200 g piletine - 50 dinara 120 g pirinča - 20 dinara

foto: Kurir

Večera 200 g piletine - 50 dinara

2 kriška domaćeg hleba

foto: Kurir

Hleb je pravio sam od 300 grama ovsenog brašna, kvasca i soli i on ga je koštao 50 dinara, ali nije računao jer može i obično brašno koje uvek ima u kući i nije dodatno potrošio novac.

A kako je napomenuo, ova tri obroka su mu sasvim dovoljna i ima 1.800 kalorija i sve je puno zdravih proteina. Ko hoće može da se malo luksuzira, da za večeru i ručak uzme i 200 g salate (cvekle, kupusa, zelene salate, jedan paradajz...)

foto: Kurir

Kurir.rs/PDV/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track