KADA STVARI POSTANU LOŠE, ČESTO SE O TOME ĆUTI: Ove svađe najava su za raskid! Obratite pažnju dok stvari NE IZMAKNU KONTROLI!
Foto: Profimedia

nekima jednostavno nije suđeno

KADA STVARI POSTANU LOŠE, ČESTO SE O TOME ĆUTI: Ove svađe najava su za raskid! Obratite pažnju dok stvari NE IZMAKNU KONTROLI!

Žena -

Nedavno istraživanje pokazalo je da svađe sa partnerom jednom nedeljno pomažu u održavanju zdravih i produktivnih odnosa u ljubavnoj vezi. Međutim, ove tri svađe nesumnjivo vode do razlaza.

Kada komunikacija postane toliko loša da se zbog nje konstantno svađate, stvari su jako ozbiljne. Ono zbog čega se parovi najviše svađaju je zbog toga što se jedna osoba prestala truditi i postala zatvorena.

Manje vremena provodite kada ste vez zagazili duboko u vezu, nego na početku, štoje i normalno, ali ako problem zajedničkog provođenja vremena postane česta tema svađa, prekid bi se mogao skrivati iza ugla. Ovde se zapravo radi o tome da jedna osoba jednostavno više nema potrebu za drugom.

I treća, najučestalija svađa kod partnera kojima se bliži raskid jesu oni parovi koji su nezadovljni svojim seksusalnim životom. Naime, oni se o tome retko svađaju, a da pri tom evidentni problem postoji, a rešavaju ga time što većinom ćute i trude se da poprave stvari. Ali, kad dođe to toga da se zbog seksa stvarno svađate, bilo zbog njegovog kvaliteta ili učestalosti, prekid je vrlo realna, odnosno izvesna mogućnost.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Aura / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track