OČAJNA MAJKA AUTISTIČNOG DEČAKA PALA NA KOLENA! Zbog igračke koju je kupio preko interneta u TRI KLIKA otišla je u ŽESTOK MINUS: A evo za šta sada moli! (FOTO)
Foto: Profimedia

DRAMA

OČAJNA MAJKA AUTISTIČNOG DEČAKA PALA NA KOLENA! Zbog igračke koju je kupio preko interneta u TRI KLIKA otišla je u ŽESTOK MINUS: A evo za šta sada moli! (FOTO)

Žena -

Dona Džejkob iz Sidneja molila je za povraćaj novca, pošto je njen autistični sin (7) putem interneta kupio retku igračku u vrednosti od 9.000 evra. Dečak je i ne znajući dao čitavo bogatstvo na zlaćanu bananicu, koristeći njen kompjuter koji je automatski popunio podatke o kreditnoj kartici.

"U pitanju je nešto što mi nikako ne možemo da priuštimo", rekla je za strane medije potresena majka, koja se pita kako tako skupa porudžbina može da se završi sa samo tri klika.

Za ovu kupovinu Dona je saznala kada joj je aukcijska platforma poslala potvrdu putem mejla. Ona je tada rekla kako je upozorila sina da ne kupuje dotičnu igračku, ali je on nije poslušao.

Istog trenutka popunila je onlajn molbu za povraćaj novca, ali je kompanija ignorisala njen zahtev. bilo joj je rečeno da je takva kupovina poznata kao "prijateljska prevara" i da je malo verovatno da će joj novac ikada biti vraćen.

"Između njih i banke treba da postoji bar jedan stoper koji će vam reći: 'Stani, ovo nije u redu', a to niko nije rekao", očajna je bila ona.

Međutim, kada je čitav događaj dospeo u medije, kompanija koja je prihvatila porudžbinu odmah ju je kontaktirala! Neprijatnost rešena je tako što su joj poslali potvrdu koja kaže da će sav novac dobiti nazad, te da je žalba prihvaćena.

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/Dailymail/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track