Najnovije vesti

REVIJA SUZANE PERIĆ U SKUPŠTINI GRADA BEOGRADA: Čipka i svila vraćaju se na velika vrata NOVOM KOLEKCIJOM POD NAZIVOM BUDOAR!
Foto: Promo

moda

REVIJA SUZANE PERIĆ U SKUPŠTINI GRADA BEOGRADA: Čipka i svila vraćaju se na velika vrata NOVOM KOLEKCIJOM POD NAZIVOM BUDOAR!

Žena

Suzana Perić predstaviće se novom revijom u okviru manifestacije "Dani Beograda" u Skupštini grada Beograda. Posle mnogih uspešnih revija kreatorka će publici prezentovati novu kolekciju pod nazivom "Budoar" 21. aprila 2019.god u 19:30 časova.

 

Kreatorka je pozvala sve ljude da dođu na reviju, a zadovoljno je dala nekoliko naznaka o onome što beogradsku vernu publiku očekuje.

 

Raskošne haljine prvi put počinju da ističu ženstvenost lepšeg pola u visokom i kasnom srednjem veku, za koji se vezuje i pojava budoara, ženskog kutka za oblačenje i doterivanje. U nameri da svojim novim kreacijama za proleće i leto vešto, maštovito i originalno istakne ženstvenost, modna dizajnerka Suzana Perić inspiraciju je pronašla upravo u detaljima ovog ženskog kutka, a kolekciju je nazvala „Budoar“.


Nova kolekcija za proleće leto pod nazivom "Budoar" ističe lepotu žene. Kolekcijom preovladavju haljine od najnežnije čipke i svile. Poseban akcenat stavljen je na dobro ukrojena odela sa detaljima od čipke. Lepršavost I prozračnost kolekciji daju modeli od tila i šjlokica , kao i svilene bluze sa mašnama , a sve to prošarano nežnim pastelnim nijansama.

 

Ženstveni krojevi se kroz "Budoar" vraćaju na velika vrata.

 

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs / Foto: Promo

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...