MALI RAJ NADOMAK BODRUMA: Idealan hotel za miran porodični odmor
Foto: Promo

MALI RAJ NADOMAK BODRUMA: Idealan hotel za miran porodični odmor

Žena -

Danas vam otkrivamo mali, sakriveni dragulj Bodrumske rivijere. U tradicinalnom ambijentu Turske https://www.1atravel.rs/destinacija/turska/ nalazi se Jaličiftlik, poznat kao jedno od najbolje očuvanih letovališta ove regije. Mesto koje je zaobišao masovni turizam, u oklopu zelene borove šume, iz čijih se košnica sakuplja najfiniji borov med.

foto: Promo

Duga, peščana plaža, bez imalo gužve, nekoliko restorana uz obalu, mirna atmosfera, kojom je zadržan rustičan šarm malog mesta, u skladu sa njegovim imenom, koje nosi značenje "farma na obali mora". Okružen šumovitim planinama, Jaličiftlik ima očaravajuće predele, stvorene za duge šetnje, u hladu visokih krošnji. Njegove glavne atrakcije su dvorac i muzej, smešteni kraj marine, polazne tačke tradicionalnih Gulet jedrilica. Njima se može obići zaliv Gokova i usput istražiti sakrivene uvale. Ako vas više privlači šetnja kopnom, od marine će vas kamene ulice voditi do starog dela grada.

Posle opuštenog dana na plaži, možete se odlučiti na večeru pod svećama, a ukoliko želite da ubrzate tempo, uputite se ka centru Bodruma https://www.1atravel.rs/destinacija/bodrum/, koji vrvi od mesta za dobar provod i definitivno važi za glavnu tačku noćnog života u Turskoj https://www.1atravel.rs/destinacija/turska/.

foto: Promo

Jaličiftlik ima mali, ali dobro probran izbor hotela, u kojima se vodi računa o kvalitetnoj usluzi, po kojoj je Turska https://www.1atravel.rs/destinacija/turska/ i poznata. U skladu sa tim, turistička agencija "1 A Travel" https://www.1atravel.rs/ je u svoju ponudu uvrstila Latanya Park Resort 5* https://www.1atravel.rs/putovanje/latanya-park-resort/, zvanično hotel sa 4 zvezdice, ali po svim svojim kvalitetima smatramo da zaslužuje 5 zvezdica.

foto: Promo

Nalazi se na 16 kilometara od centra Bodruma https://www.1atravel.rs/destinacija/bodrum/ i 40 kilometara od aerodroma. Sa izlazom na 120 metara dugu, peščano-šljunkovitu plažu i lepo uređen ponton, pruža pogled na najlepše zelene boje prirode i plavetnilo mora. Voćnjaci sa nizom drveća smokve stvaraju savršeno okruženje za opuštanje na plaži ili bazenu. Čuveni turski minibusevi, takozvani „dolmuši“, čine odlazak iz hotela do centra grada jednostavnim, te ćete, kada god poželite, iz ležerne oaze hotela moći da uskočite u užurbanu atmosferu grada.

foto: Promo

Hotel https://www.1atravel.rs/putovanje/latanya-park-resort/ se može pohvaliti ultra all inclusive uslugom, uz koju se podrazumeva toplo gostoprimstvo i prijateljska dobrodošlica osoblja. Svaka soba hotela odiše modernim dizajnom, sa luksuznom opremom. Pre dolaska u hotel preporučujemo da dobro pripremite apetit, jer njegova usluga podrazumeva bezbroj mogućnosti, kako u glavnom restoranu, tako u dva a la carte restorana, od kojih je jedan specijalizovan za tursku kuhinju, a drugi za riblje specijalitete. Gostima su na raspolaganju i 4 bara, za osveženje u svakom momentu.

Kažu da ne čeznemo za određenim mestima, već za osećanjima koja ona bude u nama. Neka ovo leto bude leto najlepših osećanja, osmeha i uživanja. Posetite zvaničan sajt agencije "1 A Travel" https://www.1atravel.rs/ i istražite najlepše destinacije za ovu sezonu.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track