POMOĆ PRI HODANJU: Kako izabrati adekvatan ŠTAP ZA HODANJE – ovo je jako VAŽNO!
Foto: Promo

POMOĆ PRI HODANJU: Kako izabrati adekvatan ŠTAP ZA HODANJE – ovo je jako VAŽNO!

Žena -

Kada vam je potrebna pomoć u vidu štapa prilikom hodanja, neophodno je da taj štap bude siguran kako biste i vi bili sigurni i kretali se bez straha. Međutim, nisu svi štapovi takvi, pa se naročito stariji ljudi kada ostanu sami često suočavaju sa različitim problemima...

foto: Promo

Velika je sreća da su ove mane primećene od strane onih koji mogu nešto da urade tim povodom – da ih otklone, da naprave štap koji će biti mnogo funkcionalniji, mnogo praktičniji, štap koji će zaista olakšati kretanje bez neželjenih pratećih pojava.

Nedavno se kod nas na tržištu pojavio specijalni TWIN GRIP ŠTAP, a evo koje su njegove prednosti u odnosu na obične štapove za hodanje koje ste do sada koristili vi ili vaši stariji ukućani:

  1. Ima i gornju ručku + ručku sa strane koja olakšava ustajanje
  2. Ima čak 4 oslonca, pa je samim tim mnogo stabilniji i mnogo ste sigurniji na bilo kojoj površini: na betonu, travi, snegu, pesku, kamenčićima

+ štap ostaje u uspravnom položaju kada ga odložite, čak i ako nemate na šta da ga naslonite

  1. Ima i LED svetlo za lakše snalaženje po mraku
  2. Možete lako da podesite njegovu visinu
  3. Može lako da se sklopi kada vam je to potrebno (npr. po ulasku u auto ili autobus)
foto: Promo

Kod nas se ovaj specijalni štap OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po SUPER CENI od samo 1.970 din! Zato požurite i kupite sebi ili vama bliskoj starijoj osobi Twin Grip štap i učinite joj hod lakšim.

(Prromo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track