JEZIVA ISPOVEST MANEKENKE KOJU JE SAUDIJSKI TRGOVAC ORUŽJEM DRŽAO U HAREMU: Krvlju mi je napisao da me voli, a ONDA sam sa 12 žena čekala kad je na mene red! ŠOK!
Foto: Youtube/Printscreen

STRAŠNO

JEZIVA ISPOVEST MANEKENKE KOJU JE SAUDIJSKI TRGOVAC ORUŽJEM DRŽAO U HAREMU: Krvlju mi je napisao da me voli, a ONDA sam sa 12 žena čekala kad je na mene red! ŠOK!

Žena -

Džil Dod osamdesetih godina je bila uspješan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Posle ovog susreta, njen život je krenuo u drugom pravcu. Živela je u njegovom haremu.

"Sa 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom. Počela sam dobivati angažmane u Francuskoj, u Parizu sam snimala editorijale za "Vogue". Bila sam mlada, naivna i opijena uspehom kad sam u Kanu upoznala malog, proćelavog, debeljuškastog, ali šarmantnog gospodina. Tek posle sam shvatila da je to Adnan Khashoggi, koji je zaradio milijarde na preprodaji oružja", piše u kontroverznoj knjizi 58-godišnja Džil. Sve je počelo kada ju je Adnan pozvao na ples.

foto: Youtube/Printscreen

"Odednom je zgrabio stolicu, zavitio je i bacio u vatru. Uradila sam isto što i on. Smejali smo se. Onda me je, bez ikakvog upozorenja, uzeo za ruku i na nadlaktici mi prstom umrljanom krvlju napisao 'volim te'", piše bivša manekenka.

Sutradan ju je pozvao na svoju 280 metara dugu jahtu na kojoj se snimao jedan od filmova o agentu Džejmsu Bondu.

"Kad sam s prijateljicom stigla na jahtu, Adnan nas je odveo do ogromnog ormara koji je bio prepun dizajnirane odeće i mogle smo birati šta smo htele. Razgovarali smo do pet ujutro i ja sam se zaljubila u njega", napisala je Džil.

Šeik joj se predstavio tako što se isekao i sosptvenom krvlju na njenoj ruci napisao "volim te". Boi je oženjen i imao je petoro dece, ali je imao pravo na 12 žena "za zadovoljstvo" pored njegove zakonite supruge. Vrlo brzo Džil Dod postala je deo njegovog harema. Živela je zarobljena u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za seksualni odnos sa milijarderom.

Sa Adnanom su mediji povezivali mnoge svetske zvezde. U njegovom društvu su uživale Džoan Kolins, Džeki Kenedi, Lajza Mineli, Fara Foset, a Sinatra mu je bio najbolji prijatelj.

Kurir.rs/Foto Pritntscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track