IVANA JE ZVEZDA INSTAGRAMA, IMA PREKO 100.000 PRATILACA, A OVO JE NJENA PROŠLOST: Poželela je da izgleda kao LUTKA, a sve je počelo kada je imala svega 11 godina! (FOTO)
Foto: Pritnscreen Instagram

zavisnica od plastičnih operacija

IVANA JE ZVEZDA INSTAGRAMA, IMA PREKO 100.000 PRATILACA, A OVO JE NJENA PROŠLOST: Poželela je da izgleda kao LUTKA, a sve je počelo kada je imala svega 11 godina! (FOTO)

Žena -

Ivana Vladislava je imala problema u tinejdžerskom dobu, jer je s a11 godina shvatila da želi da bude žensko. Sa 17 je uradila svoju prvu plastičnu operaciju, a od samog početka planirala je da postane lutka.

Ovu devojku na Instagramu prati preko 100.000 ljudi, a proslavila se bujnim oblinama. Međutim, tek nedavno objavila je svoju životnu priču i slike iz prošlosti i ljudi ne mogu da se načude onome što vide.

Ivana Vladislava ima 26 godina, živi u Berlinu i prava je Instagram zvezda. Proslavila se činjenicom da liči na živu lutku zbog svih promena koje je uradila na svom telu. Činjenica da redovno ide na estetske zahvate od 17. godine nije iznenađujuća, ali ljude su šokirali ovi detalji iz njene prošlosti.

- Od 11 godine sam, iako sam rođena kao muško, znala da sam žensko. Tad sam počela da uzimam hormonsku terapiju i oblačim se kao žena. U tinejdžerskom dobu mrzela sam sebe, a muškarci su me ignorisali. Znala sam da ne želim da živim tako i rešila sam da potpuno promenim svoj izgled. Tako sam sa 17 godina uradila operaciju nosa i potpuno se navukla. Uskoro sam uradila i silikone u grudima. Želela sam da budu što veće, jer ciljam na izgled prave lutke - priznala je Ivana.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track