Najnovije vesti

ZA SAMO 7 DANA 10 KILOGRAMA MANJE UZ PIRINAČ DIJETU: Ovaj jelovnik će učiniti čudo, NIKAD nećete biti gladni, ali to što će se desiti vašem telu je FANTASTIČNO!
Foto: Profimedia

Nije teško

ZA SAMO 7 DANA 10 KILOGRAMA MANJE UZ PIRINAČ DIJETU: Ovaj jelovnik će učiniti čudo, NIKAD nećete biti gladni, ali to što će se desiti vašem telu je FANTASTIČNO!

Žena

Pirinač dijeta je niskokalorična, sadrži složene ugljene hidrate, nemasna je i s minimalnim količinama šećera i natrijuma.

Dijeta zasnovana na pirinču predstavlja veoma strog pristup ishrani. Ograničava unos šećera, soli, masnoća i industrijski proizvedene hrane. U prvoj nedelji možete izgubiti i do 10 kilograma, ali samo ako se u potpunosti budete pridržavali uputstva. Dijeta je podeljena u tri faze, a ukoliko budete i vežbali, sigurno ćete izgubiti više kilograma, tvrde njeni autori.

Tokom tog režima ishrane oslobodićete se toksina. Takva ishrana pomoći će vam u prevenciji ili lečenju hroničnih bolesti jer ćete, bez obzira na to što ste na dijeti, na ovaj način ojačati organizam.

foto: Profimedia

Ono što je najbitnije, za vreme ove dijete nijednog trenutka nećete osetiti glad, jer će vam osećaj sitosti održavati vlakna koja se nalaze u integralnim žitaricama, voću i povrću.

Prva faza:

Prvi dan: osnovni obroci od pirinča: kuvan pirinač i dve voćke za doručak, ručak i večeru.

Sledećih šest dana: pirinač na laktovegetarijanski način, što podrazumeva doručak: pola činije pirinča, voćka, nemasni mlečni proizvod. Ručak i večera: tri porcije pirinča, tri povrća i voćka.

Druga faza:

1. dan: osnovni obroci od pirinča 5. i 6. dan: pirinač na laktovegetarijanski način 7. dan: doručak: činija pirinča, voćka ručak: 2. porcije pirinča, 3 povrća, voćka večera: 2. porcije pirinča, 2 nemasna mlečna proizvoda, 2. povrća, voćka

foto: Profimedia

Treća faza:

Ishrana je ista kao u drugoj fazi, samo što dodajete oko 200 kalorija sedmično, sve dok ne prestanete da mršavite.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Stvar ukusa/Foto Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...