PORODIČNO NATKUVAVANJE BY LENA: Prijavite se na veliko takmičenje u pripremanju kulinarskih specijaliteta
Foto: Promo

PORODIČNO NATKUVAVANJE BY LENA: Prijavite se na veliko takmičenje u pripremanju kulinarskih specijaliteta

Žena -

Kulinarski događaj “Porodično natkuvavanje by Lena”, namenjen celoj porodici, održava se 18. maja od 12 časova u šoping centru “Ušće”. Tim povodom sve posetioce očekuju veoma atraktivan zabavni program, brojna takmičenja, kreativna radionica za decu, kao i vredni pokloni.

Tri porodice koje bude izabrala komisija magazina Lena pokazaće svoja umeća u spremanju hrane. Takmičari će u zadatom vremenu i od namirnica koje budu odabrane za njih morati da pripreme predjelo, glavno jelo i desert, koje će ocenjivati članovi žirija. Pobednik takmičenja je porodica koja bude imala najukusnije obroke. Sve učesnike očekuju vredni pokloni, koje će obezbediti prijatelji projekta: Zlatiborac, Sunoko i Imlek.

Međutim, ovo nije jedino takmičenje u okviru Porodičnog natkuvavanja. Posetioci šoping centra “Ušće” moći će da učestvuju i u raznim igrama, poput najbržeg pravljenja sendviča, zatim probanja hrane zatvorenih očiju i još mnogim drugim.

Mališani će tokom događaja takođe uživati u kulinarskoj radionici, u okviru koje će pripremati raznovrsne specijalitete, a potom naučiti i na koji način najlepše da ukrase tanjir i posluže goste.

Porodice koje žele da učestvuju u takmičenju “Porodično natkuvavanje by Lena” mogu se prijaviti putem mejla porodicnonatkuvavanje@adriamedia.rs

Provedite nezaboravan dan u druženju sa svojom porodicom i uživajte u odličnoj zabavi i druženju. Čekamo vas!

(Promo - tekst / Fotot:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track