Najnovije vesti

MIKI SMRŠAO 13 KG ZA 2 NEDELJA, A NIJE POTROŠIO NI DINAR: Svaki dan je 2 minuta dnevno samo DISAO na OVAKAV NAČIN i smanjio obim struka za 12 CENTOMETARA!  (VIDEO)
Foto: Profimedia

SAMO DIŠITE

MIKI SMRŠAO 13 KG ZA 2 NEDELJA, A NIJE POTROŠIO NI DINAR: Svaki dan je 2 minuta dnevno samo DISAO na OVAKAV NAČIN i smanjio obim struka za 12 CENTOMETARA! (VIDEO)

Žena

Bivši japanski glumac Miki Riosuke (55) se svojevremeno našao u centru pažnje zbog svojih tvrdnji kako je zanimljivom i potpuno neuobičajenom metodom izgubio otprilike 13 kilograma i smanjio obim svog struka za neverovatnih 12 centimetara. I to sve u samo nekoliko nedelja!

Kako tvrdi, nije bio na dijeti, već je samo dva minuta dnevno radio vežbe protiv bolova u leđima koje mu je savetovao lekar.

Prema njegovim rečima, potrebno je ustati i zauzeti položaj u kojem je jedna noga blago izbačena ispred tela, a druga iza njega. Zategnite mišiće zadnjice i težinu tela prebacite na zadnje stopalo. Počnite polako da udišete vazduh tokom tri sekunde istovremeno podižući ruke iznad glave. Nakon toga izdahnite vazduh svom snagom i neka izdisaj traje sedam sekundi, a istovremeno stegnite sve mišiće tela.

Ako vam ovakav način gubitka kilograma ne zvuči nimalo logično, možda vas razuveri podatak da se masno tkivo u telu sastoji od kiseonika, ugljendioksida i vodonika. Kada kiseonik koji udišemo dosegne masne ćelije, on ih deli na dve komponente (ugljendioksid i voda).

Što znači da što više kiseonika koristi naše telo to više kalorija i masnoća sagorevamo.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Dejlimajil/Foto Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...