Najnovije vesti

MIRKA VASILJEVIĆ OTKRIVA KAKO SE NOSI SA ULOGOM MAJKE: Postoji samo jedna stvar od koje bih volela da ZAŠTITIM svoju decu!
Foto: Dragana Udovičić

roditeljstvo

MIRKA VASILJEVIĆ OTKRIVA KAKO SE NOSI SA ULOGOM MAJKE: Postoji samo jedna stvar od koje bih volela da ZAŠTITIM svoju decu!

Žena

Glumica Mirka Vasiljević je posvećena majka i supruga, a o majčinstvu govori kao o svojoj najznačajnijoj ulozi u životu.

foto: Sonja Spasić

"Ako čovek iskreno voli to što radi, ništa nije teško. Ja sam sa Vujadinom od naše 19. godine, i nas dvoje smo se prepoznali, kao i želju da živimo zajedno i imamo decu. Imali smo sreću da mladi postanemo roditelji.", kaže Mirka i dodaje:

"Sve u životu ima lepu i ružnu stranu medalje. Ja sam htela da budem mlada mama, ali zbog toga moj posao trpi i to je negativna stvar. Međutim, ja na to gledam kao na prolaznu stvar, jer deca rastu i kasnije će biti dosta lakše."

Vasiljevićeva smatra da je važno da parovi imaju decu, bez obzira na to koliko odluče da ih imaju.

Mirka dodaje da je jedino važno da deca budu zdrava i jedino od čega bi svoje najmilije želela da zaštiti je bolest.

"Ne bih volela da im sve u životu bude savršeno, jer to je nešto što ne može da se desi, nije realno. Bitno je i da im se u životu dese stvari koje će ih dobro "opaliti", koje će ih "zveknuti" i to će ima biti razlog, opomena da brže i bolje sazru. Jer ako je sve savršeno ne možemo da sagledamo realnu sliku i ne možemo pravilno da sazrimo.", zaključuje glumica.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kurir.rs/Stil/Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...