Najnovije vesti

DOŽIVELA PAKAO NA SVOM VENČANJU: Moj muž se pred BOGOM zakleo na VEČNU LJUBAV Elizabeti, a ja se zovem KRISTINA!
Foto: Profimedia

ispovest

DOŽIVELA PAKAO NA SVOM VENČANJU: Moj muž se pred BOGOM zakleo na VEČNU LJUBAV Elizabeti, a ja se zovem KRISTINA!

Žena

Nije svako venčanje kao iz bajke jer uvek možete da očekujete neprijatne goste, napade panike i zlu rodbinu, koja će da kvari veselje. Mada, nekad se desi i nešto gore- pop vam promaši ime tokom ceremonije sklapanja braka.

Jedna devojka je na sajtu Reddit ispričala svoju čudnu priču.

foto: Profimedia

Kako je sveštenik venčao mog muža sa drugom ženom

Moj muž i ja potičemo iz porodica u kojima se veoma poštuju običaji, pa smo želeli da se venčamo u crkvi. Obred je držao sveštenik iz našeg gradića, koji, ne samo da je krstio i mog muža i mene dok smo bili bebe, već je krstio i naše roditelje, a venčao i baku i deku mog izabranika.

Svidelo nam se to što je u pitanju porodični prijatelj. Međutim, ono na šta nismo računali jeste činjenica da je on veoma star i da je polako počeo da postaje zaboravan.

Od početka do kraja obreda venčanja obraćao mi se sa "Elizabeta", a kad su kuma i moj izabranik pokušali diskretno da mu skrenu pažnju da se zovem Kristina, samo je odmahivao rukom.

Kako se ceremonija zahuktavala, "moje" elizabetansko ime se sve češće ponavljalo. Zvanice su počele da se kikoću, isprva tiho, a onda sve glasnije. Na kraju se reči starog sveštenika nisu ni čule od salvi zaraznog smeha, u koji smo najzad prsnuli i moj suprug i ja.

foto: Profimedia

Simpatična priča je oduševila i nasmejala čitaoce, a bračni par se i dan danas šali da im se venčanje ne važi jer je brak sklopljen između muža devojke koja je napisala ispovest i nepostojeće osobe.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...