STUDENTKINJA ANITA (22) JE SPONZORUŠA I PONOSNA JE NA TO! Plaćaju 100 € samo da se slikaju, bez s*ksa, a jedan me je odveo u AMERIKU i onda se  sve pretvorilo u KOŠMAR!
Foto: Profimedia

UŽIVA U ONOME ŠTO RADI

STUDENTKINJA ANITA (22) JE SPONZORUŠA I PONOSNA JE NA TO! Plaćaju 100 € samo da se slikaju, bez s*ksa, a jedan me je odveo u AMERIKU i onda se sve pretvorilo u KOŠMAR!

Žena -

Anita (22), studentkinja pedagoške akademije u nemačkoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, koja je prijavljena na sajt preko koga muškarci nude novac i život u luksuzu u zamenu za usluge mladih i seksualno privlačnih žena, kaže da sponzori nude različite novčane nagrade, ali da su i njihovi zahtevi različiti.

"Neki muškarci su spremni da plate sto evra samo za fotografiju u donjem vešu, a neki žele da kupe pravu vezu, pa čak i brak", objašnjava ona.

Posle dužeg premišljanja prihvatila je ponude dvojice veoma različitih muškaraca, a sa svakim od njih je putovala po Americi. Oduvek sam želela da istražim taj deo sveta, ali nisam mogla da platim takvo putovanje. Ipak, to nije jedini razlog što sam krenula u to. Bila sam naprosto radoznala - kaže Anita, koja je prvi put otputovala u Nju Orleans.

"Taj muškarac nije bio tipičan sponzor. Za početak, imao je samo 28 godina, bio je neoženjen, a fizički nije bio neprivlačan. Nije hteo seks, već samo prijateljski odnos. Međutim, na putovanju po zapadnoj obali Amerike shvatila je da njen poslodavac pati od socijalne fobije, zbog koje su se zajednički poduhvati pretvorili u košmar: u tržnom centru bi ga spopala nervoza, u restoranu se vrpoljio na stolici, a smetao joj je i njegov večito uspaničen pogled".

"Bio je fin i nisam htela da ga osuđujem, ali neprekidno sam bila napeta", priznaje Anita, koja je ubrzo prekinula zajedničko putovanje.

foto: Profimedia

I drugi muškarac koga je upoznala preko sajta odveo ju je u Ameriku. Ovoga puta, bio je to oženjen četrdesetpetogodišnjak, koji je želeo seks.

"Prethodno smo dogovorili detalje telefonom. Bilo mi je važno da zna dokle sam spremna da idem, ali ispostavilo se da barem donekle imamo zajedničke interese", rekla je Anita, koja nije odolela da ga ne pita zašto vara ženu.

"Ne grize me savest. Privatno se nikada ne bi upuštala u vezu sa oženjenim muškarcem, ali ovo je nešto drugo. To nije moj problem, nego njegov", kaže i dodaje da joj je rekao da deset godina nije spavao sa ženom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track