NISAM MOGLA OD SMRADA DA UĐEM U KUHINJU, A SVE SAM POBACALA: Onda sam otvorila FRIŽIDER i samo što se nisam ONESVESTILA kad sam videla tajnu KUTIJU za koju nisam znala da postoji (FOTO)
Foto: Profimedia

Šok!

NISAM MOGLA OD SMRADA DA UĐEM U KUHINJU, A SVE SAM POBACALA: Onda sam otvorila FRIŽIDER i samo što se nisam ONESVESTILA kad sam videla tajnu KUTIJU za koju nisam znala da postoji (FOTO)

Žena -

Šarlot En iz Notingema podelila je na Fejsbuku sliku čistog užasa, kako bi pomogla ljudima koji, poput nje, ne znaju za "tajnu" pregradu u frižideru.

"Već dugo mi kuhinja smrdi, a šta god da sam radila i koliko god da sam proveravala, nisam mogla da pronađem uzrok. Onda sam otvorila frižider i shvatila da u njemu postoji detalj za koji nisam ni znala".

"Mislila sam da je dobra ideja da podelim ovo jer ja nisam imala pojma da postoje posude za skupljanje u frižiderima. Ova s desne strane je moja, a ova s leve strane je posuda moje mame. Redovno čistim frižider, ali pojma nisam imala da iznad motora frižidera postoji posuda u kojoj se skuplja tečnost. Dakle, ako ste u situaciji kao i ja i osećate neki smrad iz kuhinje i pojma nemate odakle potiče, proverite ove posudice", poručila je ona uz sliku.

"Jao, u isto vreme želim i da te poljubim i da te ubijem jer sam ovo saznala. Sad samo da saznam kako da skinem posudicu kako bih je očistila", mapisala joj je jedna žena.

"Ja sam nedavno bacila tepih iz kuhinje misleći da je izvor smrada, a tek sad saznajem šta je u pitanju", kaže jedna žena.

"Mi smo isto bili na ivici povraćanja od smrada kad uđemo u kuhinju i nikako nismo mogli da otkrijemo izvor sve dok nismo pomerili frižider. Kad smo onjušili posudu, umalo smo se onesvestili", kaže jedna žena.

Čemu služi

Ona služi tome da skuplja tečnost od kondenzacije koja ide iz zamrzivača u spoljašljnji deo frižidera odakle uglavnom isparava. Uglavnom se ova posudica nalazi na dnu frižidera, i to iza, i trebalo bi da se čisti na svaka tri meseca.

foto: Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track