NAJBOLJI PRIRODAN BALZAM ZA KOSU NAPRAVITE SAME, BEZ HEMIJE: 3 sastojka su vam pred očima, a sve je spremno za MINUT! Evo kako da to uradite (FOTO)
Foto: Profimedia

UPUTSTVO

NAJBOLJI PRIRODAN BALZAM ZA KOSU NAPRAVITE SAME, BEZ HEMIJE: 3 sastojka su vam pred očima, a sve je spremno za MINUT! Evo kako da to uradite (FOTO)

Žena -

Devojke i žene vrlo dobro znaju da zdrava i negovana kosa mnogo utiče na njihov fizički izgled i na samopouzdanje. Uz adekvatnu negu i pravi izbor frizure mogu delovati dosta mlađe.

Sve više žena bira proizvode od prirodnih sastojaka, a mnoge se odlučuju da ih naprave same. Većinu sastojaka već imaju u svojoj kuhinji, a proces je jednostavan i ne oduzima mnogo vremena.

Slede uputstva i potrebni sastojci za jako delotvoran balzam za kosu!

Potrebni sastojci: - 1 žumance - pola kašike maslinovog ulja - 3/4 šolje mlake vode.

foto: Profimedia

Priprema: Umutite žumance dok ne postane glatko. Dodajte maslinovo ulje i promešajte, pa tek onda dodajte i mlaku vodu. Sve zajedno promešajte i vaš domaći balzam je spreman za korišćenje.

Upotreba: Nanosi se kao i kupovni balzam, samo na krajeve kose. Ispira se malo duže. Ono što ga posebno izdvaja je to što može poslužiti i kao maska za kosu! Maslinovo ulje će kosu hidrirati i nahraniti, a belance je omekšati.

Redovna upotreba neizbežno će doneti odlične rezultate u kratkom vremenskom roku, a kosa će izgledati besprekorno!

foto: profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track