DA LI JE UJED KOMARCA ZAISTA BEZAZLEN? Šta da uradite kako biste ih sprečili da vam priđu, a NISU sprejevi i kreme?
Foto: Profimedia

sijalica protiv komaraca

DA LI JE UJED KOMARCA ZAISTA BEZAZLEN? Šta da uradite kako biste ih sprečili da vam priđu, a NISU sprejevi i kreme?

Žena -

Konačno smo dobili ono što smo tražili – letnje vreme! Ali, naravno, nešto uvek mora da pokvari zabavu. Umesto da možemo širom da otvorimo prozore, da sedimo mirno na svojim terasama i uživamo, sva svih strana nas spopadaju komarci koji lete ispred očiju, grizu i iritiraju nas. Pored nervoze koju to izaziva, većini nas izlaze ogromni svrbljivi crveni pečati.

Ujed komarca na prvi pogled izgleda bezazlen: „pa šta, malo se crveni i prođe već sutradan“. E pa nije baš tako. Nakon ujeda komarca nas „napadne“ neverovatan svrab od kojeg koža postane dodatno iziritirana, više se crveni, a neretko se dešava da od silnog češanja te „ranice“ prokrvare, da se pojave plihovi.

foto: Promo

Druga, a ništa manje važna stvar je ta što od nervoze kada su unutra ne može da se spava, u stanju su da vam zuje oko ušiju dok spavate sve dok se u potpunosti ne razdremate. A alergijske reakcije na njih koje mogu da se razviju i u kasnijem periodu života uopšte nisu retkost.

Ne žele svi da mažu kojekakve kremice i gelove, da pršću sprejeve protiv komaraca i slično. Osetljivoj koži čak i to može da smeta. Pa ima li onda načina da ih se rešimo?

Ono što možete da uradite za sebe i svoje prijatelje i porodicu kako biste svi zajedno uživali u toplim letnjim večerima jeste da nabavite LED SIJALICU PROTIV KOMARACA! Ona neće dozvoliti komarcima ni da vam priđu, a kamoli da vas ujedu. Montira se kao i svaka druga obična sijalica, a može da se koristi i napolju i unutra.

A njena dodatna prednost je to što je sada na nikad boljem POPUSTU! Možete je poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

foto: Promo

Iskoristite SNIŽENJE i poručite odmah LED sijalicu protiv komaraca i drugih insekata po ceni od 990 rsd na broj 011/6 888 999 ili online OVDE kako biste što pre mogli nesmetano da uživate u ostatku leta.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track