Najnovije vesti

VALENTINA IMA SAMO 18 GODINA, A VEĆ 7 SPONZORA: Njima TREBA žena kao što sam ja, zato mi i daju sve što POŽELIM! (FOTO)
Foto: Printskrin/BBC3

NEĆETE VEROVATI

VALENTINA IMA SAMO 18 GODINA, A VEĆ 7 SPONZORA: Njima TREBA žena kao što sam ja, zato mi i daju sve što POŽELIM! (FOTO)

Žena

Studentkinja Valentina (18), zvezda novog Bi-Bi-Sijevog serijala "Sugar Baby Dating" koji predstavlja devojke koje se izdržavaju tako što dobijaju novac od starijih muškaraca, kaže da istovremeno ima čak sedmoricu sponzora, ali insistira da to što radi nije eskort niti prostitucija.

Ona svoje veze sa bogatim "taticama" smatra običnim vezama. Priznaje da su te veze seksualne prirode, ali tvrdi da nije plaćena za seksualni odnos, već dobija mesečno određenu svotu novca plus skupe poklone.

foto: Printskrin/BBC3

Valentina tvrdi da od jednog sponzora može da dobije više od 3.000 evra mesečno, a ako ih ima sedam koliko tvrdi, mesečno može da zaradi i do 49.000 evra. Njen ormar pun je brendirane odeće, poseduje haljine koje košraju i po 1.000 evra, a najkuplje što ima uglavnom su pokloni od "tatica".

"Kada vidim nešto što mi se sviđa staviću mu to do znanja. Dodirnuću ga po ramenu, signalizirati mu očima... sve što se može smatrati flertovanjem", kaže ona.

Sponzori često od nje traže da nosi kostime, na primer školske uniforme, ali njoj to ne pada teško jer kako kaže, obožava da se presvlači. Dodaje da je svesna da je muškarci vole zato što je mlada.

"Oni ne žele ženu koja će doći da se žali na svoje probleme i na stres", tvrdi Valentina.

foto: Printskrin/BBC3

Neki od njenih sponzora su čak duplo stariji od nje, ali to joj ne smeta jer kaže da voli starije muškarce. Njen omiljeni "tatica" ima 47 godina, a tek punoletna Valetina kaže da se nada da će se udati za njega jednog dana, kada se povuče iz ovog posla.

"Ne mogu da se povežem sa momcima mojih godina, jer su njihovi motivi drugačiji od mojih. Oni bi radije sedeli i igrali igrice po ceo dan", kaže Valentina.

Ova devojka ima i poslovne planove. Novac koji uzima od "tatica" planira da uloži u pokretanje sopstvenog modnog brenda za koji se nada da će joj omogućiti finansijsku nezavisnost.

foto: Printskrin/BBC3

Kurir.rs/Blic/Foto: Printskrin BBC3

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...