POKAZALA OBEŠEN STOMAK PUN STRIJA! Blogerka svima bacila ISTINU u oči! Telo posle 4 POROĐAJA izgleda OVAKO i nismo sve savršene kao slavne MAME sa Instagrama! (FOTO)
Foto: Printskrin

BRAVO, ŽENSKA

POKAZALA OBEŠEN STOMAK PUN STRIJA! Blogerka svima bacila ISTINU u oči! Telo posle 4 POROĐAJA izgleda OVAKO i nismo sve savršene kao slavne MAME sa Instagrama! (FOTO)

Žena -

Žena treba da nauči se nosi sa svojim telom koje je trudnoća trajno promenila - a to je često veliki izazov i stres, posebno u eri društvenih mreža gde se plasiraju nerealne slike novopečenih mama sa izvajanim mišićima i trbušnjacima. Čine li ove fotke da se osećate kao da ste sa druge planete? Čine li vas depresivnim i frustriranim, sa osećajem da ste manje vredni?

Blogerka Mel Vots rešila je da stane na put histeriji savršenih tela, ogolivši se do gole kože i pokazavši svima kako zapravo izgleda stomak mame četvoro dece.

Mel je objavila fotografiju svog obešenog stomaka prošaranog strijama, poslavši na taj način snažnu poruku majkama širom sveta. "Upravo čekam da mi se vrati moje staro telo – dve godine posle (pa, zapravo, 12 godina posle"), napisala je ona u šaljivom tonu, pa dodala:

"Eh, da, volela bih, takođe, da mi se vrate moje nekadašnje grudi da mogu da pitam 16-godišnjakinje jesu li ok."

Mel je u kasnijim redovima istog posta detaljno i ozbiljno objasnila i zašto se odlučila na ovaj potez i šta je zapravo imala na umu.

"Toliko me razbesni kada vidim da ljudi pišu o vraćanju tela u formu nakon porođaja. Nikad, ali nikad više nećete imati isto telo, kao ni um, nakon što rodite dete. Nestalo je zauvek, baš kao i vaša sposobnost da ostanete budni celu noć i uspete da sledeći dan ostane sveži", poručila je ova hrabra mama, pa nastavila u istom maniru:

"Svi mi nosimo ožiljke spolja i osećamo promene iznutra. Niko nije izašao iz majke u istom obliku u komu je ušao. Moramo prihvatiti da smo sada takvi kakvi jesmo i da se ne možemo vratiti na staro. Ako svoj mozak pripremite na to, možete zavoleti osobu koja ste postali."

"Potrebno je vreme da biste prihvatili sebe, ali jednom kada to uspete, videćete da i niste tako loši. U mom slučaju, svojim ludim smislom za humor i neodoljivim trbušnjacima privući ćete hrpu prijatelja kakve zaslužujete", zaključila je ova duhovita mama.

Kurir.rs/Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track